- Poruka
- 47.185
И ја чекам кишу... мада нисам на терасиNa terasi.
Čekam kisu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја чекам кишу... мада нисам на терасиNa terasi.
Čekam kisu
Муњосава или Муњослава?
Стиже ваљда око 5...I ja je čekam očigledno uzaludno
Ni vrelina ne popušta...
28C u 03!!!
Муњосава или Муњослава?
Ник је једно, надимак је другоNemoj mi biti kum, imam ja svoj nik
Ник је једно, надимак је друго
Nadimak je jelo koje nadima, u nadimke spadaju pasulj, sočivo, grašak i sve ostale mahunarkeНик је једно, надимак је друго
meni si nedostajalaево, ту сам....стигла јуче са годишњег.
juce sam mislila na tebe..da te nema vec duze vremeево, ту сам....стигла јуче са годишњег.
Надамо се да је био занимљив годишњиево, ту сам....стигла јуче са годишњег.
изузетно динамичан.Надамо се да је био занимљив годишњи
обично ујутро дођем овде....па тако радим и на годишњем...овог лета ми се просто није дало да се јавим.juce sam mislila na tebe..da te nema vec duze vreme
не знам шта је то са чачанима, сви ме нешто тако тако ти враћам се са мора, а они ''сад си нам ближе''meni si nedostajala
to znaci da si se odmarala od svega...обично ујутро дођем овде....па тако радим и на годишњем...овог лета ми се просто није дало да се јавим.
и ови су ту негде ''не баш из чачка''...али сад живе у том граду. мислим, мени је свеједно ко је одакле. важно ми је да ми људи пријају и да важи (наравно) и обратно.ja bas nisam cacanka, ali nisam ni daleko...
mi 'zapadnjaci'
poznati po tomeкад су кренули у глас да објашњавају, мајко мила какофонија.
По мом скромном искуству могу да кажем да се Ужичани далеко чују... Чачане још нисам довољно испитао, али верујем на речpoznati po tome
Vrlo su slicni namaПо мом скромном искуству могу да кажем да се Ужичани далеко чују... Чачане још нисам довољно испитао, али верујем на реч