Gde ste?

a vozac autobusa ti je poznat z:mrgreen:

vec vidim kiki..zove bus stanicu..
jelte, molicu lepo..ovaj za GM od 11h
jel vozi mile?
aa bora?, cekaj koji bora?...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od vlajkovica....da, znam njegovog brata, ok su momci..
moze....rezervisi mi jednu povratnu.

A bre tabe pa čitaj šta je napisano MAJKU MU BOŽIJU :rotf:
Ne idem busem idem linijskim taxijem - kolimaaaaaa

Aha, znaš koliko to znači recimo nekome sa Vidikovca, Petlovog brda, Kumodraža pa i meni :dash:
Ни мени свашта по граду не значи баш много или значи врло ретко, али то не утиче на мој поглед да ли нешто сматрам добрим или не.

О радовима на новој бус станици https://forum.krstarica.com/threads...vrsene-autobuske-stanice.941954/post-44726760

Ma muka mi je od same pomisli gde će biti :dash:
што :lol: кад мени није мука што ће да тандрчу аутобуси и повећаће и овако ненормалну гужву у новобеоградском саобраћају....и то ће бити СТАЛНО, а ти ипак само понекад путујеш.
можеш да користиш и бла бла кар апликацију, уме да буде много повољнија са сатницом полазака, а некад и ценом

што :lol: кад мени није мука што ће да тандрчу аутобуси и повећаће и овако ненормалну гужву у новобеоградском саобраћају....и то ће бити СТАЛНО, а ти ипак само понекад путујеш.
можеш да користиш и бла бла кар апликацију, уме да буде много повољнија са сатницом полазака, а некад и ценом

U pravu si da ja ponekad putujem, ali ima onih koji mnogo češće to rade...

Pa eto možda nekada neću moći da putujem taxijem pa ću morati busem :malav:
Plus vreme neumitno prolazi...sve smo stariji...

O bla bla sam već odgovarala grebi, to meni nije opcija...

:malav:

H05QRwJ.jpg

Back