Gde ste?

moje koke i maca....bore se za ustipak
IMG_20220508_135706.jpg

I ja se kanim u GM i nikako da krenem :D
bas komentarisah usput...despotovica mala....deluje mi, nikad manja...
Najjeftiniji ti bus feniks, ide iz ns za zlatibor...
npr.Bg-Cacak povratna penzionerska 800 din....a pri tom vazi godinu dana, i mozes povratnu iskoristiti iz istog pravca, ne mora otud povratak...obozavam ih, stari cisti busevi, prostrani, mesta za noge ihaj

bas komentarisah usput...despotovica mala....deluje mi, nikad manja...
Najjeftiniji ti bus feniks, ide iz ns za zlatibor...
npr.Bg-Cacak povratna penzionerska 800 din....a pri tom vazi godinu dana, i mozes povratnu iskoristiti iz istog pravca, ne mora otud povratak...obozavam ih, stari cisti busevi, prostrani, mesta za noge ihaj

Od kada je napravljen Miloš Veliki, mnogo manje buseva ide preko Milanovca, on je postao slepo crevo.
Umesto kao ranije da kad god odem na stanicu, tamo bude bar 3 busa koji idu do BG, sada ih ima samo nekoliko u toku dana. Zato sam i krenula sa onim taksistima da putujem.
Dođu po tebe na adresu, odvedu te na adresu, jeste malo skuplje ali mnogo komfornije.

Od kada je napravljen Miloš Veliki, mnogo manje buseva ide preko Milanovca, on je postao slepo crevo.
Umesto kao ranije da kad god odem na stanicu, tamo bude bar 3 busa koji idu do BG, sada ih ima samo nekoliko u toku dana. Zato sam i krenula sa onim taksistima da putujem.
Dođu po tebe na adresu, odvedu te na adresu, jeste malo skuplje ali mnogo komfornije.
ovaj bus koji spominjem ide preko milanovca.
linijski taxi za cacak je 1300 d, ali me nervira jer pozadi sede tri putnika.
Vise puta sam nalazila prevoz preko blabla aplikacije, uvek one koji kao taxi, dodju po mene na adresu i odvezu me na adresu. Iza je max 2 putnika, a placala sam 600, 700 ili 800... Kako ko trazi
Vrlo su mi pozitivna iskustva sa njima

ovaj bus koji spominjem ide preko milanovca.
linijski taxi za cacak je 1300 d, ali me nervira jer pozadi sede tri putnika.
Vise puta sam nalazila prevoz preko blabla aplikacije, uvek one koji kao taxi, dodju po mene na adresu i odvezu me na adresu. Iza je max 2 putnika, a placala sam 600, 700 ili 800... Kako ko trazi
Vrlo su mi pozitivna iskustva sa njima

Ti koji idu preko Milanovca su veoma retki grebo. Sećam se kako sam jednom u GM otišla na stanicu očekujući da
će naići onaj koji ide na svaki sat iz Čačka, a njega nema pa nema i ne samo njega, narednih 2 sata nije bilo ničega pa sam morala da uzmem taxi koji je čekao putnike na stanici.

Ja i idem sa tim Čačanima, oni imaju 3 polaska dnevno u oba pravca. Često mi se dešavalo da iz GM idem sama, jer izbegavam da idem vikendom, obično putujem radnim danima.

Ti taksiji imaju 3 sedišta napred i 3 pozadi, tako da to nije problem.
Ne bih se usudila da idem sa blabla, da zavisim od nekoga, platim i putujem kako ja hoću i ne boli me glava.

brate, to su medjugradski..bitno je da jedan ide ujutru, jedan u podne, jedan popodne i jedan uvece

sta ce ti cesce.. namestis se prema satnici.

I šta sad, vama je bitnije da ja idem busom. Ne razumem. Na stanici u Milanovcu više ne znaju da li će neki bus doći ili ne, verovao ili ne, ne prodaju karte, niti daju info.
Već 4-5 godina idem tim taksijima, od čega zadnje 3 sa čačanima jer su ovi milanovčani prešli na vožnje za Tumane :lol:
A cimanje od kuće do Zelenog venca pa niz Kameničku, ili dva prevoza sa klackanjem tramvajem,
to ne računate, a kofer pun, cccc :rotf:

Poslednja izmena:
trenutno, slanje posiljke sa Ca taxijem kosta 700 din....bar za moju lokaciju
Pre bilo 500 d

Da i za GM je bilo 500, nisam koristila od kako je poskupelo...
Kako zavisis od nekoga?
Ja do sada isla 9x, vreme polaska se zna, dodje uzme me, iskrca me na zeljenu adresu, bez puno ljudi u autu i bez cimanja

Pa dobro ti si koristila, meni to nije nešto pouzdano, niti bih volela da me vozi nepoznata osoba.

Back