GDE PRESTAJE BESKRAJ

Богами, Eternity, свака ти част. Да ниси можда стрелац по хороскопу? То питам зато што знам да стрелац у мени највише на свету чезне да путује бескрајем. :D

Modruna:
Богами, Eternity, свака ти част. Да ниси можда стрелац по хороскопу? То питам зато што знам да стрелац у мени највише на свету чезне да путује бескрајем. :D

Svaka cast,vrlo si blizu, ja sam ovan,ali mi je podznak strelac i izgleda da kod mene bas radi..ja u stvari stalno putujem... beskrajem svojih misli,svoga uma,svoga srca,svoje duse...a naravno obozavam i da putujem u konkretnom smislu,kod mene su koferi uvek spremni..

Eternity:
Svaka cast,vrlo si blizu, ja sam ovan,ali mi je podznak strelac i izgleda da kod mene bas radi..ja u stvari stalno putujem... beskrajem svojih misli,svoga uma,svoga srca,svoje duse...a naravno obozavam i da putujem u konkretnom smislu,kod mene su koferi uvek spremni..
Ja nisam ni strelac ni ovan, a obožavam da putujem.

Pretpostavljam da postoji neko objašnjenje, kao i uvek, sa horoskopom. Bez veze. Većina ljudi ionako voli da putuje.

Eternity:

Није било тешко погодити. Бескрај је стрелчева област. Све што има крај, баца га у очајање. :D

Можда ћемо се и срести негде тамо далеко ...... :D

Правим птицама никад нећеш искоренити крила. Ништа не брини. :D

А о погрешности хороскопа испричај Карлу Густаву Јунгу. Он је био глуп па се бавио изучавањем хороскопа. :D А ја блесава, па читала Јунга. :lol:

Sagittarius is undoubtedly one of the most positive of the star signs. You were born under the ninth sign, which is ruled by Jupiter. Jupiter’s traditional name was Jove, hence your jovial attitude.

You’re extremely confident in whatever you do. Being one of the luckiest signs, fortune seems to favour you, whether you plan things or not. That’s also the reason you don’t mind taking the odd risk or two. You feel as if you can’t possibly lose. This almost cocky attitude is something that attracts people to you.

Mmmmm... blago strelcima. Voleo bih da sam strelac. Siguran sam.. da bih bio potpuno drugacija osoba i sreca bi me pratila.... ovako sam samo utucena vaga buuhuuu..:roll:

Modruna:
А о погрешности хороскопа испричај Карлу Густаву Јунгу. Он је био глуп па се бавио изучавањем хороскопа. :D А ја блесава, па читала Јунга. :lol:
Mogao bih, kad bih ignorisao činjenicu da je čovek umro.

I kad bih ignorisao činjenicu da je bio nacista i da se bavio alhemijom.

A sa alhemičarima nešto ne volem da polemišem, da me ne pretvore u kamen ili tako nešto...

Е, сад си претерао! Да није, можда, био и сексуални манијак? Шта знам. :lol:

Покушавам да ти објасним да аутентичне научничке душе немају предрасуда. Истражују све с једнаким интересовањем и једнаком стогошћу.

Modruna:
Покушавам да ти објасним да аутентичне научничке душе немају предрасуда. Истражују све с једнаким интересовањем и једнаком стогошћу.
Pa da. I ja sam verovao u horoskop dok nisam krenuo ozbiljno da istražujem materiju.

P.S. Mislim da Jung nije bio seksualni manijak, bio je pametan čovek ali je pored dobrih imao i neke pogrešne ideje.

EVIL MUCKY:
Da li je to kraj pocetka ili pocetak kraja...shvatanje neshvatljivog privilegija je odabranih...

stvar koja me jako zbunjuje...

da li sve sto postoji ima pocetak i kraj,ili je kraj pocetak novog...ne znam...mislim da nista nema kraj...snovi nemaju kraj,zivot nema kraja,svemir nema kraj....svi govore kako je kosmos ogranicen,zasto??zato sto nije istrazen..a zasto bi onda i covek imao kraj??! mi vidimo smrt,raspadanje materijalnih stvari,ali ne i raspadanje misli,ideja i teznji..i one zive..zive oko nas nespretno ulazeci u tudje mozgovanje...nista nema kraj,to je samo beg od potrebnog istrazivanja... :!:

Back