Modruna
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
Богами, Eternity, свака ти част. Да ниси можда стрелац по хороскопу? То питам зато што знам да стрелац у мени највише на свету чезне да путује бескрајем. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Modruna:Богами, Eternity, свака ти част. Да ниси можда стрелац по хороскопу? То питам зато што знам да стрелац у мени највише на свету чезне да путује бескрајем.![]()
Ja nisam ni strelac ni ovan, a obožavam da putujem.Eternity:Svaka cast,vrlo si blizu, ja sam ovan,ali mi je podznak strelac i izgleda da kod mene bas radi..ja u stvari stalno putujem... beskrajem svojih misli,svoga uma,svoga srca,svoje duse...a naravno obozavam i da putujem u konkretnom smislu,kod mene su koferi uvek spremni..
Pa kako da ne voliš tranzistore, rešavaju svaki problem u trenutku... 8-)Twisted Transistor:Beskraj prestaje na J.
Eternity:Svaka cast,vrlo si blizu, ja sam ovan,ali mi je podznak strelac i izgleda da kod mene bas radi..ja u stvari stalno putujem... beskrajem svojih misli,svoga uma,svoga srca,svoje duse...a naravno obozavam i da putujem u konkretnom smislu,kod mene su koferi uvek spremni..
Beeep beeeep beeeep!! <---- to je zvuk bullshit detektora.Modruna:Бескрај је стрелчева област.
Ovde se samo radi o prirodnoj selekciji... mada je neke stvari teško iskoreniti, ipak osećam dužnost kao čovek i kao komunista da upozorim ljude na pogrešnost horoskopa.... 8-)Indigo71:Pusti ptice neka lete. Nemoj da im sečeš krila.
Mogao bih, kad bih ignorisao činjenicu da je čovek umro.Modruna:А о погрешности хороскопа испричај Карлу Густаву Јунгу. Он је био глуп па се бавио изучавањем хороскопа.А ја блесава, па читала Јунга.
![]()
Pa da. I ja sam verovao u horoskop dok nisam krenuo ozbiljno da istražujem materiju.Modruna:Покушавам да ти објасним да аутентичне научничке душе немају предрасуда. Истражују све с једнаким интересовањем и једнаком стогошћу.
Супер, бар смо се око нечег сложилиSizif:P.S. Mislim da Jung nije bio seksualni manijak, bio je pametan čovek...
EVIL MUCKY:Da li je to kraj pocetka ili pocetak kraja...shvatanje neshvatljivog privilegija je odabranih...
osim vremena..imp.:nista nema kraj