Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bice kao u Zari , majica koja je u Budimpesti 6-7 ojra a kod nas 25-30 ojra (jos ovi nasi racunaju ojro 87) ,e tako ce da bude u Delta Sitiju....farmerke i majice za 10e ???? Moze ali na vrhu Ustanicke ! mLogo je skup prostor tamo da bi bilo povoljno ....

.. š'a me gabri!
rigo014-1.gif

Plata ce danas.
Juce sam trebala da idem na svecano otvaranje jedne prodavnice u Delta city-ju, ono sto zovu VIP party. Prijatelji se nisu naljutili, znaju da ne podnosim foliranje.
Za neupucene, u buticima sa lepim skupim stvarima po svetu i bude 2 kom. od nekog modela. Nije to za svakoga.

ja se radujem što je otvoren ovakav tržni centar, nebitno mi je ko je vlasnik, kakve face će tu dolaziti itd, ako je ponuda dobra. Koliko sam videla na sajtu šoping mola, postoji ogroman izbor i sve je na jednom mestu. Meni će to olakšati kupovinu. Veoma sličan šoping mol ima u Budimpešti "West End" i oduševila sam se prošle godine kad sam bila tamo. Ne smatram da je to neka fenserica, kako većina to shvata, ima i nas relativno "običnih smrtnika" koji volimo da se častimo dobrim komadom garderobe. Žao mi je što nisu doveli H&M i C&A, to bi bio pun pogodak:D

nekako vise uzivam da se pocastim eksluzivnim komadom tamo negde,
posle setnje upoznavanja novog grada ili pozdravljanja sa poznatim
kupovinu tad presecem posetom nekoj izlozbi
dobrim espressom
ili klizanjem
volim taj "paket uzivanja", mnogo vise nego da predjem ulicu u svom naselju i pokusam slicno... ne trazim takve komade u narodskim robnim kucama tipa C&A, zna se gde se kupuje ekskluziva

Ja nisam pričala o ekskluzivi, već o relativno povoljnoj i dobroj garderobi koja se može sada naći i kod nas. Na žalost, za ekskluzivu imam vremena i novca jednom godišnje. Do tada, živim ovde i kupujem ovde i ne pravim doživljaj od toga, već mi je to svakodnevica i gledam da što manje vremena potrošim i što manje živaca izgubim.
Ja, recimo, volim narodske robne kuće tipa H&M i C&A i često sam kupovala tamo kad sam imala priliku i veoma sam zadovoljna i kvalitetom i cenama. Ukusi su različiti, kao i kupovna moć pojedinaca.
Ne bavim se time da li je Mišković monopolista ili ne, nebitno je šta mislim o njemu i njegovoj kompaniji uopšte, ali smatram da je Delta City lep tržni centar na nivou onih evropskih gde ljudi veoma rado idu jer imaju široku ponudu na jednom mestu. Ko voli, nek izvoli, ko ne voli opet svejedno, neka diše punim plućima čistiji vazduh centra Beograda

Ma skupo je to bre sve za nas (barem obicnu raju koja nema platu od hiljadu evra).
Videla sam u novinama slike, lepo izgleda, ali ima samo par prodavnica u kojima bih ja mogla sebi nesto da priustim, a vala ne isplati mi se cimanje do tamo zarad tri majice.

Hm... mozda 'amerika br.102'... U celoj Evropi (barem zapadnoj) je vec tako... mi malo kasnimo...

Dobro im rece. Koji god grad da vam padne na pamet u Evropi, verujte mi da ima jedan takav centar. Pa i hrvati ga imaju u Rijeci. A to sto smo mi jedna smejurija od zemlje i sto kasnimo u svemu to je drugo...

New Yorker je slican Terra N. da ne kazem ista buvara ...

Klasika, penzosi pojurili na otvaranje, dusu bi dali da dobiju dva balona.. i kupe tonu secera, samo zato sto je 2 din. jeftinije.. I djaci iz Masinca, da vide prodavnice... 10m dalje od DC ka buvljaku ljudi spavaju u sahtovima, tu se beskucnici greju...
Placi Srbijo..

Back