Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BG5

Veoma poznat
Poruka
11.580
U bloku 67 na Novom Beogradu.ukupno 80.000 m2
DeltaCentar67-1.jpg

Kod Autokomande daleko veci od Merkatora 200.000 m2.Cuveni lanac odece "ZARA" je vec otkupio 1500m2 prostora

mallOfserbia2-1.jpg

mallOfserbia1-1.jpg

Ph0r3w3r0:
dok se ne pojavi Goody's i KFC, ... nema rabote...
a zamisli tek stabucks caffee da "dodje"... pa da sam im ja jedina mushterija isplatilo im bi se... eh to bi bio zivot...
a od ostalih pomenutih ja bih volela H&M i Goody's, a za ostalo me manje vishe boli uvo...
i da! ne verujem da tje ti 'mailovi' ikada biti izgradjeni kod nas, ali starbucks bi stvarno mogao negde da se otvori...

Delta je kupila bivsi trzni centar i robnu kucu Bazar u suvom centru Novog Sada, ogroman prostor, jedno 4-5 spratova i jos 1-2 ispod zemlje...Vidim da su poceli da sredjuju, preradjuju i dogradjuju a otvaranje bi trebalo da bude na prolece...Po planu, trebalo bi da tu bude premijera mnogih "brand store" prodavnica i lux radnji....dok se ne otvori ne znam vise....

Izgradnja Delta City 67 počinje u martu

Kompanija Delta holding svoj prvi tržni centar počeće da gradi u martu,u novobeogradskom bloku 67. Plan na kome će do septembra 2007. godine nići moderna tržnica od 80.000 kvadrata, što je gotovo dvostruko veća zgrada od "Mercatora", nalazi se u blizini OTC "Novi Beograd", tačnije na uglu ulica Dr Agostina Neta i Jurija Gagarina.

Reč je verovatno o najperspektivnijoj lokaciji s obzirom da će u neposrednoj blizini biti podignuto sportsko naselje za Univerzijadu koja se 2009. održava u Beogradu. Kako kaže Deajan Racić, direktor "Delta investa" , posao iznajmljivanja poslovnog prostora u tržnom centru "Delta city 67 " poveren je američkoj agenciji "Colliers".

Oko 6.000 kvadrata predviđeno je za zabavne sadržaje - biće oko 8 bioskopskih sala, igraonice, kuglana, oko desetak restorana, nekoliko kafića. Uz veliku špansku prodavnicu garderobe "Zara", koja bi prvu robnu kuću trebalo da otvori početkom februara u Knez Mihajlovoj, svoj dolazak na tržište planiraju i drugi poznati svetski trgovci - Daglas, Esprit. Za H&M još je rano da isutupi na naše tržišta pa će najverovatnije svoju radnju otvoriti u sledećem tržnom centru Delta na Autokomandi.

Prema očekivanjima kroz ovaj centar će nedeljno prolaziti oko 100.000 ljudi, a verovatno i oko 150.000 u prvoj godini rada.

Uz međunarodne kompanije u Delta City-iju biće prostora i za domaće firme - oko 70 lokala površine 250 kvadrata namenjeno je za otvaranje butika, kozmetike, prodavnice sportske opreme, kompjutera...

Za parkiranje automobila potrošača biće obezbeđeno oko 1.700 parking mesta,a u Delti kažu da će ih izgradnja centra koštati oko 65.000.000 evra.

improve_f2.jpg

cachment_f2.gif

zgrada.jpg

Zvanicni sajt ovde http://www.deltacity.co.yu/srp/indexsr.html

HEMI 426:
Delta je kupila bivsi trzni centar i robnu kucu Bazar u suvom centru Novog Sada, ogroman prostor, jedno 4-5 spratova i jos 1-2 ispod zemlje...Vidim da su poceli da sredjuju, preradjuju i dogradjuju a otvaranje bi trebalo da bude na prolece...Po planu, trebalo bi da tu bude premijera mnogih "brand store" prodavnica i lux radnji....dok se ne otvori ne znam vise....

pa kad ne pitas nas "upućene" :)
naime, pola prizemlja i pola sprata će biti ZARA, biće MAXI diskont u prizemlju (verovatno hiljaditi u nizu), prebaciće NIKE, MEXX i WOMEN*SECRET (nemam pojma da li će ovi brendovi ostati i na sadašnjim lokacijama u gradu), a na poslednjem spratu će biti wellness centar...
da, radovi ubrzano teku, otvaranje na proleće...

Što meni je ponika baš slatka, imala sam je kad sam bila mala i super je što ne moraš da kriviš kičmu, nego možeš da sediš uspravno. A snimila sam da komšije u ulazu čuvaju svoje bajseve. možda mogu od njih da "pozajmim", nije ti loša ideja.

Back