Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 93.314
Ma ruski špijun, i on.Ђинђић ишао да разговара за Путином. Путин долазио у Србију. Како то објашњавате?
Је л тад није био ФСБ или о чему се ту ради?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ruski špijun, i on.Ђинђић ишао да разговара за Путином. Путин долазио у Србију. Како то објашњавате?
Је л тад није био ФСБ или о чему се ту ради?
Šolak organizovao 05.XMa ruski špijun, i on.
Не, то је сраман дан србске историје!Peti oktobar je veliki dan u srpskoj istoriji
Никада неће бити! И добро је што је тако!Само штета што није било 06. октобра.
Али добро, биће!
Gorica Gajević se prevrće u grobu.Народ је превеслан и намагарчен и зато нема теме о 5. октобру.
Смучило се људима.
Gorica Gajević se prevrće u grobu.
иСПОРУЧИЛИ сте једног Председника западној Гамади БЕЗ КОГА БИ СТЕ СВИ КРЕПАЛИ ОД ГЛАДИ 90их,да Вам ЛИЧНО ОН није обезбедио најосновније ПОТРЕБШТИНЕ у Јеку најсуровијих Санкција,икада.Ona je živa. Neko drugi se prevrće u grobu...
Ma zar? Da pitaš obične građane nisam siguran da bi se složili sa tobom. Pogotovo one čije su firme upropaštene pljačaškom privatizacijom.Nisu bajke,već sušta istina.Bio,gledao,živeo,doživeo.
To što si ti tamo negde preko Drine,i iza nekog brda gledao i slušao neke druge stvari na tv u,nije isto i nikada neće biti isto.
Ja Đilasa i Šolaka nisam pomenuo. Od svega što je pomenuo jedino je tačno ovo o vraćanju države u svijet. Sve ostalo su kao što rekoh bajke.Lepo napiši da su ubistvo Slavka Ćuruvije i Ivana Stambolića organizovali Đilas i Šolak. Ne razumem, pa moderator si na Krstarici AD, zašto se stidiš svog mišljenja?
иСПОРУЧИЛИ сте једног Председника западној Гамади БЕЗ КОГА БИ СТЕ СВИ КРЕПАЛИ ОД ГЛАДИ 90их,да Вам ЛИЧНО ОН није обезбедио најосновније ПОТРЕБШТИНЕ у Јеку најсуровијих Санкција,икада.
Ви ничега нисте Вредни,пљујете по Добротвору који Вас хлебом отхранио.
Broj radnika u administraciji SRJ-SCG (partijskih lelemuda po opštinama, raznim savetima, komitetima i kako su se sve zvali) je višestruko povećan u odnosu na vreme pre famoznog petog, a i dodatno povećan i posle odlaska CG, tako da ovo zvuči kao dobar vic.ukinuli izmišljena mesta u državnim firmama.
Je l' misliš na firme koje su propale u sankcijama tipa IMT-a, IKL-a, ILR-a ili...?Ma zar? Da pitaš obične građane nisam siguran da bi se složili sa tobom. Pogotovo one čije su firme upropaštene pljačaškom privatizacijom.
Ja Đilasa i Šolaka nisam pomenuo. Od svega što je pomenuo jedino je tačno ovo o vraćanju države u svijet. Sve ostalo su kao što rekoh bajke.
Mislim na npr ATP Vojvodinu. Ili može i na 7 juli iz Šapca. Može i Matroz. A o tome kako su prodavane banke da ne pričamo.Je l' misliš na firme koje su propale u sankcijama tipa IMT-a, IKL-a, ILR-a ili...?
Bolje nemojte.Mislim na npr ATP Vojvodinu. Ili može i na 7 juli iz Šapca. Može i Matroz. A o tome kako su prodavane banke da ne pričamo.
U pravu si. Jer je to bruka i sramota.Bolje nemojte.
Banke? Ako je tako kako kažeš, zašto nisu vratili staru deviznu u štednju koju su pokrali Slobodan Milošević, Vojislav Šešelj, Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Aleksandar Julin?Mislim na npr ATP Vojvodinu. Ili može i na 7 juli iz Šapca. Može i Matroz. A o tome kako su prodavane banke da ne pričamo.
Ma zar? Da pitaš obične građane nisam siguran da bi se složili sa tobom. Pogotovo one čije su firme upropaštene pljačaškom privatizacijom.
Jeste bruka i sramota kako su SFRJ i Sloba unistili domace banke.U pravu si. Jer je to bruka i sramota.
Odeš u Loznicu npr pa ih pitaš koliko je ljudi radilo u Viskozi a koliko danas radi u komplet Loznici.Idi u APR pa ih pitaj koliko puta veci broj firmi danas u Srbiji postoji, nego u doba SFRJ/Slobe.
Nisam bio u Loznici, ali siguran sam da gradjani Loznice danas voze barem 5 puta veci broj automobila nego u doba Slobe, i da imaju spic u saobracaju u 3 poslepodne, sto nikada nisu imali u doba SFRJ/Slobe.Odeš u Loznicu npr pa ih pitaš koliko je ljudi radilo u Viskozi a koliko danas radi u komplet Loznici.
Nazalost, potpuno si u pravu.Bio sam klinac od petnaest godina... Vec sam uveliko pratio politicka desavanja i bio ubedjen da su ljudi koji misle slicno kao ja vecina...Izgledalo je kao da su svi na istoj strani.... I na izborima, pobeda jeste bila ubedljiva... Cinilo se da je svima bilo dosta partijske drzave i svog zla iz devedesetih...Medjutim ja sam bio potpuno u krivu, gledao sam decijim ocima....Vecina tih ljudi zapravo je greskom glasala za promene, oni su se posle vremenom vratili na svoje prirodno staniste nacional socijalizma...Bilo je tu i komunista i nacista i sakakvih... Danas je stanovnistvo potpuno isto, ljudi koji zele uredjeno gradjansko evropsko drustvo su ismejana, teska manjina...Oni su to isto od nastanka savremene drzave i devetnaestog veka, a vecina podrzava partijski sistem iako misli da je to sto kaze da to ne podrzava sasvim dovoljno...Ne....Ljudi ne znaju sta hoce... Oni dovode drustvo u ovakvo stanje, a potom bi o ekologiji da imaju stav kao da zive u srcu Evrope...
Dakle, teska greska i slucajnost je 5. oktobar...Jeste to bila ubedljiva pobeda na izborima, ali ljudi nisu iskreno razumeli svoje zelje, oni nisu iskreno zaleli evroatlanske integracije kao sto ne zele ni danas... Oni su za jedno plemensko drustvo koje zivi od evropskih ostataka, a oslobodjeno je evropskih pravila i zakona koje stezu kao obruc...Jedno drustvo, koje je ekskluziva na tlu Evrope i u kome je najlepse ziveti, jer u njemu moze da se snadje svako ko voli zivot... Moze da ne postuje zakone i da se ne skoluje, a sutra odluci da bude cenjen i bogat...Moze da izbegava i na kraju od strane sistema bude nagradjen za to,...Za to sve treba naravno zahvati Evropi koju muzemo kao kravu, evropskom putu koji laziramo i za koji od njihove administracije dobijamo benefite...Naravno, sve ce ovo imati svoj rok trajanja i za dvadesetak godina ce Rumunija i Bugarska biti daleko ispred nas... Mi nismo razvijali svoje institucije, za to je kriv i nas Car zajedno sa nama, kada on ode ostavice haos za sobom, a narod ce ga se secati(ne odmah nakon privih par godina odlaska, tad ide red pljuvanja, vec kad se o njegovog odlaska odmaknemo deceniju), secace ga se sa setom uz ono "e da nam je sada ovakav jedan"... Da dodam jos, da ce i Milosevic naravno dobiti spomenik u Bgd...Za sad jos nece, jer je potrebno vladarima da narod ima i pdredjen mali otklon prema njemu, zbog njegove stranke koja jos postoji, koja moze imati benefite od velicanja Milosevica, a zna se da bi Car najvise voleo da i ta stranka nestane i da i nad tim delom naroda ima potpunu kontrolu....