Gde je tema o 5-om oktobru?

Laž je u tome konkretno šta?
Oko broja ljudi koji su gurali krimalci u obliku komunista i radikala.
Dajem primer, moj komšija pred penziju. Sećaš se da je bilo priča pre xy godina da se TV Studio B skine sa s.ise Grada Beograda i/ili da se ide u privatizaciju.
Dobro, koliko vas radi na toj televiziji?
Negde oko 220.
Po tebi, koliko je optimalno ljudi da tv radi kako treba?
Oko 100, možda koji čovek više.
Eto tako su radile sve firme u SR Srbiji.

Oko broja ljudi koji su gurali krimalci u obliku komunista i radikala.
Dajem primer, moj komšija pred penziju. Sećaš se da je bilo priča pre xy godina da se TV Studio B skine sa s.ise Grada Beograda i/ili da se ide u privatizaciju.
Dobro, koliko vas radi na toj televiziji?
Negde oko 220.
Po tebi, koliko je optimalno ljudi da tv radi kako treba?
Oko 100, možda koji čovek više.
Eto tako su radile sve firme u SR Srbiji.
Bilo bi nešto drugo da je rečeno višak je toliki i toliki. Ali su upropašćene i likvidirane.

Bilo bi nešto drugo da je rečeno višak je toliki i toliki. Ali su upropašćene i likvidirane.
Gubitaske i subvencionisane firme bez ikakve perspektive i treba da budu likvidirane.

Nazalost, vecina SFRJ/Sloba ekonomije su cinile takve firme, koje, cak i kada nisu bili gubitasi, nisu imali nikakvu perspektivu u tom obliku.

To je i inace glavni razlog zasto je komunizam zlo, ekonomija; a ne nekakvo vase 'gusenje srpstva, naseljavanje Siptara, rehabilitacija ustasa' i ostale pomahnitale gluposti.

Između ostalog, i to ih je upropastilo plus 10 god. su bile sankcije. Šta misliš, od čega se živelo?
Pa evo, taj Studio B živi tako što ga dotira država, Telekom ili ko mu već daje kintu.
Pogledaj šta je tv u Srbiji.
Kaže mi moj komšija da je imati tv čist gubitak. Ili imaš brdo love pa ne znaš šta ćeš sa njima ili imaš tv iz političkih razloga.
Evo, pa RTS se finansira iz tri izvora i pitanje je da l' su na pozitivnoj nuli.

Pre 5. oktobra pricati o nekom dobrom zivotu i radu u fabrikama je sumanuto....U mom gradu su sve fabrike bile potpuno unistene i opustosene devedesetih...U nekima su plate kasnile po dvadesetak meseci....BTo je bila beda nezamisliva za one koji su rodjeni nakon devedesetih...Drzava je bila na aparatima generalno....Znam, recice oni to je zbog sankcija, drugi su krivi....

Između ostalog, i to ih je upropastilo plus 10 god. su bile sankcije. Šta misliš, od čega se živelo?
Pa evo, taj Studio B živi tako što ga dotira država, Telekom ili ko mu već daje kintu.
Pogledaj šta je tv u Srbiji.
Kaže mi moj komšija da je imati tv čist gubitak. Ili imaš brdo love pa ne znaš šta ćeš sa njima ili imaš tv iz političkih razloga.
Evo, pa RTS se finansira iz tri izvora i pitanje je da l' su na pozitivnoj nuli.
De mi objasni kako je Zorka npr mogla sasvim ok da posluje svo vrijeme? A onda ne preživi privatizaciju? I takvih je primjera koliko hoćeš.

Tih 10 godina kada smo bili izolovani sami sa sobom, bilo je najgorih deset godina u istoriji Srbije....Pokazali smo sve sto je u nama....Patike su se skidale u parkovima, jakne, trenerke...Kriminalci su imali drzavne sluzbene knjizice, radili su sta su hteli, narod je bio na njihovoj nemilosti...U zavisnoti od njihovog raspolozenja..Ubijalo se na svakom koraku...U skolama su deca diskriminisana, nasilja je bilo nepojmivo u osnovnim i srednjim skolama... I maloletnici su nosili oruzje...Svi direktori bili su clanovi partija...Na svim direktorskim mestima bili su clanovi SPSa, cak nisi mogao da budes ni direktor skole bez clanstva, da ne pricamo o firmama...Ono ne moze ni da se opise deci koja misle da je danasnje vreme "nepodnosljivo"....

De mi objasni kako je Zorka npr mogla sasvim ok da posluje svo vrijeme? A onda ne preživi privatizaciju? I takvih je primjera koliko hoćeš.
Da je bilo lopovluka, o daaaaaa pa niko to ne spori.
Ali, 10 g. se nije ulagalo u neku firmu, a ljudi i dugova sve više. I, kako to da rešiš i odakle lova da kreneš u modernizaciju?
Još 1 primer. Slučajno znam da RTS i dan danas kuburi sa viškom radnika plus nepovoljnom starosnom strukturom. Ali, boli ih pištolj dok mi građani plus država finansiramo.
I ja da imam nekog da mi svakog meseca gurne jedno soma evra, pa bio bih na Krstarici AD minimum 10 sati svakog dana

Tih 10 godina kada smo bili izolovani sami sa sobom, bilo je najgorih deset godina u istoriji Srbije....Pokazali smo sve sto je u nama....Patike su se skidale u parkovima, jakne, trenerke...Kriminalci su imali drzavne sluzbene knjizice, radili su sta su hteli, narod je bio na njihovoj nemilosti...U zavisnoti od njihovog raspolozenja..Ubijalo se na svakom koraku...U skolama su deca diskriminisana, nasilja je bilo nepojmivo u osnovnim i srednjim skolama... I maloletnici su nosili oruzje...Svi direktori bili su clanovi partija...Na svim direktorskim mestima bili su clanovi SPSa, cak nisi mogao da budes ni direktor skole bez clanstva, da ne pricamo o firmama...Ono ne moze ni da se opise deci koja misle da je danasnje vreme "nepodnosljivo"....
Auuuuu, ti pojma nemaš o istoriji. Ali total.

Најсветлији дан српске историје од краја Првог светског рата
c7bb1215-21a3-4277-8ff6-6b854e889a2a_w1080_h608_s.jpg
I Sloba je isto tako proglašavao svoj miting za istorijski događaj.

Lažne veličine lagale naivne, kao i obično.

Da je bilo lopovluka, o daaaaaa pa niko to ne spori.
Ali, 10 g. se nije ulagalo u neku firmu, a ljudi i dugova sve više. I, kako to da rešiš i odakle lova da kreneš u modernizaciju?
Još 1 primer. Slučajno znam da RTS i dan danas kuburi sa viškom radnika plus nepovoljnom starosnom strukturom. Ali, boli ih pištolj dok mi građani plus država finansiramo.
I ja da imam nekog da mi svakog meseca gurne jedno soma evra, pa bio bih na Krstarici AD minimum 10 sati svakog dana
Vidiš, takvi građanisti kao što si ti, tj oni koji se najstrože pridržavaju svih narativa svih okolnih nacionalizama bi možda razumevanje trebali da potraže kod dotičnih nacionalista iz susedstva, šta misliš?

Po čemu se opisano stanje razlikuje od onog iz perioda 2000-2012? Po tome su tada to isto radili oni koji su tebi ideološki prihvatljiviji od AV?

Na srpskom forumu imamo 13 tema koje su oglasna tabla FSB Telegram grupa, 56 tema o propasti Amerike i EU, 14 tema o tome ko je izdao Krajinu, 25 tema o Kosovu, po 15 o Hrvatskoj i BiH; a gde je tema o dogadjaju bez koga bi gradjani Srbije danas ziveli sa prosecnom platom od 15 evra? :dontunderstand:
Kako gde je tema?

Izdali su sve sto se izdati moglo, (osim pojedinih), prodali budzasto sve sto se prodati moglo ne vodeci racuna i sopstvenim resursima, presli u SNS danas da se opet "uhlebe" i nikada stranacko zaposljavanje nisu ukinuli, i sta ce vise tema o 5. oktobru?

Narod koji se poradovao boljoj buducnosti ali zasnovanoj na sopstvenim snagama uz pomoc prijatelja sa zapada i istoka je prevaren, i sada vladaju zajedno ovi zbog kojih je izveden 5. oktobar i ovi koji su izveli 5. oktobar, tako da je time je sustina prevare dovedena do neprepoznatljivosti i nema vise sta da se pise.

Kako gde je tema?

Izdali su sve sto se izdati moglo, (osim pojedinih), prodali budzasto sve sto se prodati moglo ne vodeci racuna i sopstvenim resursima, presli u SNS danas da se opet "uhlebe" i nikada stranacko zaposljavanje nisu ukinuli, i sta ce vise tema o 5. oktobru?

Narod koji se poradovao boljoj buducnosti ali zasnovanoj na sopstvenim snagama uz pomoc prijatelja sa zapada i istoka je prevaren, i sada vladaju zajedno ovi zbog kojih je izveden 5. oktobar i ovi koji su izveli 5. oktobar, tako da je time je sustina prevare dovedena do neprepoznatljivosti i nema vise sta da se pise.
I trebali su da prodaju sve, jer je ceo sistem bio potpuno propao.

Problem je sto vecinu stvari niko i nije hteo da kupi, jer je toliko bilo propalo.

Uzmi kao primer Zvezdu i Partizan, to je toliko propao i toksican sistem, da se niko ne bi ni usudio da kupi to.

E, vecina SFRJ/SLoba firmi su ti kao Zvezda i Partizan.

Auuuuu, ti pojma nemaš o istoriji. Ali total.
U kontekstu toga kakav je standard bio u svetu, znaci u relativnom smislu- potpuno je u pravu. Slobin rezim je bio toliko dno za Srbe. Za sve tvoje ostale tupave istorijske primere se moze reci da je to tada bilo takvo vreme, vreme feudalizma, umiranja od virusa i bakterija po ratovima, vreme gde banda na vlasti gomila svo blago, i vreme gde su komunisti okupirali pola Evrope. Za Slobino vreme, vreme bada Berlinskog zid, a Srbi i dalje ostaju pod tom komunisticko-sovinistickom diktaturom- da, za to treba biti posabna vrsta morona pa ne videti koliko je to dno.

Da se nije pojavio deda Avram sa svojim monetarnim pro-zapadnim idejama da malo olaksa taj sistem, bukvalno bi umro od gladi pod Slobom. Na Planeti Zemlji, pred kraj 20-og veka, u Evropi, umro bi od gladi da ti nije bilo deda Avrama.

Umesto da sada nacionalisticki megalomani kao ti zahtevaju spomenik deda Avramu u SVAKOM gradu u Srbiji; jer ti je on jedan od najvecih spasioca srpskog naroda u istoriji, ti ces i dalje da lupas neke megalomansko-kolektivisticke gluposti iz feudalizma od pre 700 godina.

To sto Srbi i dalje, posle 25 godina lupaju o Slobi, Mladicu, Karadzicu, Kosovu, a ne o ljudima koji su ih spasili bede, apsolutno govori kakvo je to vreme bio, i da je covek za sve u pravu sto je napisao. Srbi su zestoko sludjen i indoktriniran narod, i to se vidi i danas.

U kontekstu toga kakav je standard bio u svetu, i relativno, apsolutno je u pravu.

Da se nije pojavio deda Avram sa svojim monetarnim pro-zapadnim idejama da malo olaksa taj sistem, umro bi od gladi pod Slobom.

Umesto da sada nacionalisticki megalomani kao ti zahtevaju spomenik deda Avramu u SVAKOM gradu u Srbiji; jer ti je on jedan od najvecih spasioca srpskog naroda u istoriji, ti ces i dalje da lupas neke megalomansko-kolektivisticke gluposti iz feudalizma od pre 700 godina.

To sto Srbi i dalje, posle 25 godina lupaju o Slobi, Mladicu, Karadzicu, Kosovu, a ne o ljudima koji su ih spasili bede, apsolutno govori kakvo je to vreme bio, i da je covek za sve u pravu sto je napisao.
Ovo je humor level Ivan Ivanovic.Pojavio se deda i resio naizgled neresiv problem

Tacno.
Vecina tih bitangi i analfabeta iz Sluzbe i Drzave je bila protiv deda Avrama.
Jer su u pitanju bili glupi komunisti, krimosi i bitange, naravno.
jes bre...a on se u to vreme potkrao sluzbama pa kad su spazili da stabilizovao monetarni sistem,resili ga se.To samo znaci da je Milosevic imao podrsku zapada,finansijsku,verovatno preko deda Avrama i njemu slicnih

I trebali su da prodaju sve, jer je ceo sistem bio potpuno propao.

Problem je sto vecinu stvari niko i nije hteo da kupi, jer je toliko bilo propalo.

Uzmi kao primer Zvezdu i Partizan, to je toliko propao i toksican sistem, da se niko ne bi ni usudio da kupi to.

E, vecina SFRJ/SLoba firmi su ti kao Zvezda i Partizan.
A kako "Koncar" i "Gorenje" i danas postoje , jos i prodaju na nasem trzistu. Kao "Alpina", "Peko"?

Nije trebalo da prodaju sve, vec ono sto moze da bude konkuretno, da racionalizuju i zadrze. Takvi giganti kao EI NIs i Masinska industrija trebalo je da opstanu u neko osnovnom vidu, kao i "Obuca Beograd" od koje nije bilo bolje sto se tice odnosa kvaliteta i cene.

Sad kupujemo em iz bivse SFRJ, em gore.

Back