Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ti Joya, ja mislila ako ima negde u Bg-u, odlepicu od toga sto su nam sve radnje koje prodaju obucu kao klonirane :( Inace ove slicice sam nasla na nekom americkom sajtu, funkefeet.com, i poslala sam im mejl sa zeljom da mi posalju, kao narudzbenicu. Ako ne uspem sa njima probacu sa tvojim Holandezima, pozz :)

Morz je u Jug Bogdanovoj br.18 (danas sam prolazila - inace ne pamtim imena ulica).

U podzemnom kod Fransa je trenutno najlosiji izbor materijala (pretpostavljam da zatvaraju radnju), ali postava ima. Sto se tice ostale metraze najveci izbor je u Zemunu i kod Kalenica (obisla sam sve lokacije poslednjih dana jer jurim neki stof).

Ja prolazila pored Kalenica ali nisam videla Italtes.Gde se tacno nalazi?

Aha,jasno,posto je uvek ludara u saobracaju ja gledam kako da ne opalim nekog i nikad ne gledam na tu stranu trotoara.Znaci ,pesaka i gledaj.To mi je blize neko N.Beograd ili Pozeska mada me obavestavaju forumasice da ima i tamo.Hvala puno.

Pa, ipak je u pitanju ARTDECO i po mom mišljenju vrede jer su baš profi i praktično neuništive. Ali, u Liliju se mogu kupiti četkice, mislim da su Ebelin, za oko 200 dinara, nisam ih probala, ali ovako na oko mislim da nisu baš mnogo kvalitetne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back