- Poruka
- 55.406
Hvala...da nije skupo?
Bolje ti da je kupis skuplje a kvalitetnije i da ti duze traje, nego da kupis nesto jeftino i za par meseci da bacis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala...da nije skupo?
Chekaj, jel' me zajebavash ili te ovo djubre interesuje?
A znate li gde mogu da se kupe krzneni kaputi ili mantili do kolena ali da spolja bude izvrnuta koza a unutra krzno(nesto kao duzi monton)?.
...evo ovako...dve stvari mi trebaju....
1. PRADA cipele u Bgd-u i
2.modeli Irene Grahovac takodje u Bgd-u...
...pa sad ..ako neko zna od vas gde to može da se pogleda, uštedeo bi mi dragoceno vreme...
Pa, ipak je u pitanju ARTDECO i po mom mišljenju vrede jer su baš profi i praktično neuništive. Ali, u Liliju se mogu kupiti četkice, mislim da su Ebelin, za oko 200 dinara, nisam ih probala, ali ovako na oko mislim da nisu baš mnogo kvalitetne.
CAO GIORDANA. ogroman italtes imas na novom beogradu u starom merkatoru,i u pozeskoj na banovom brdu iza jugopetrolove pumpe.pozzzz
...evo ovako...dve stvari mi trebaju....
1. PRADA cipele u Bgd-u i
2.modeli Irene Grahovac takodje u Bgd-u...
...pa sad ..ako neko zna od vas gde to može da se pogleda, uštedeo bi mi dragoceno vreme...
Moza ovo nije idealno mesto za moje pitanje ali sta sad da radim,cinilo mi se najpribliznijom temom,
Treba mi preporuka za dobar frizerski salon na Novom Beogradu.
Outlet je ok, samo bi ga trebalo redovno obilaziti, moja prijateljica je tamo kupila prelep kaput po dosta povoljnoj ceni.
Još jedna informacija, Sephora četkice za šminkanje (Delta city) su jeftinije od ARTDECO, a mislim da su kvalitetne.
Gde u Beogradu mogu da se nadju zenski kaputi,a da su strukirani sa ruskom kragnom?
maldaneri:Kruzni tok Slavija,pa ulica kojom trole krecu ka Krstu - mislim da je Mekenzijeva , dakle cim zamaknes u tu ulicu , preko puta hotela "Slavija" , pored kazica "Med" Ogroman je natpis Outlet, pa nema sanse da promasis.Ima svasta...Probaj da pronadjes nesto , pa javi..Pozdrav.
gde da kupim najeftiniju mogucu kabanicu-pelerinu i one gumene cizme sto sve setaju gradom? ubi me ova kisa, a psa treba setati i kroz bare i kroz blatoznaci jeftino...