maldaneri
Aktivan član
- Poruka
- 1.158
Ima na kalenic pijaci .Nastavak ulice sime milosevic , oni prodaju na veliko sve za kosu i nadogeradnju nokriju...Ima svasta i nije skupo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me gde mogu da se kupe shnalice za nadogradnju kose.. Imam nekoliko pramenova koje bih htela da nakachim proizvoljno.. i skinem kad zelim.. Da li neko zna, neka radnja koja prodaje opremu za frizere i nadogradnju kose.. ???
Tnx.
Morz je u Jug Bogdanovoj br.18 (danas sam prolazila - inace ne pamtim imena ulica).
U podzemnom kod Fransa je trenutno najlosiji izbor materijala (pretpostavljam da zatvaraju radnju), ali postava ima. Sto se tice ostale metraze najveci izbor je u Zemunu i kod Kalenica (obisla sam sve lokacije poslednjih dana jer jurim neki stof).
Ja prolazila pored Kalenica ali nisam videla Italtes.Gde se tacno nalazi?
Ja prolazila pored Kalenica ali nisam videla Italtes.Gde se tacno nalazi?
Gde u Beogradu mogu da se nadju zenski kaputi,a da su strukirani sa ruskom kragnom?
Moja mama je upoznala neku devojku iz beograda, modna kreatorka/krojacica -pravi haaaaooosss haljine, itd. I po meri..
Ako je neko zainteresovan okacicu par njenih kreacija.
Pogledaj u Jasminu-od Artdeco-a.
Ako neko zna, gde ima da se kupe ovakve cizmice?
Gde u Beogradu mogu da se nadju zenski kaputi,a da su strukirani sa ruskom kragnom?
Četkica za šminkanje očiju košta oko 900 dinara.