Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima slika na Henkelovom sajtu
Bref_299308_web_563W.png

Nisam koristila nikad...Jel to ovaj beli?

ja ne mogu da otvorim njihov sajt jedva mi se otvara i koci me, suvise je saren a meni slab net
pa ne znam jel taj beli?
kazu po forumima da je neki bas za budju, ima u sebi natrijum hipohlorit, to je kao jedinjanje efikasno

savetuj mi i varikinu u radnji (isto jedinjanje) a i jeftinija je, al ona se ne rasprstava nego treba ja sundjerom a to ne dolazi u obzir necu da sirim po vazduhu spore

postoji bref rasprsivac za skidanje budji, ali ne mogu da ga nadjem u marketima u kojima sam bila (roda, tempo, maksi, idea, univerexport, tek treba u ostale da idem) de ima jel zna neko? ne znam ni kakvo mu je pakovanje, znam da ima onu pumpicu pa se njome prska....

...postoje sad neki novi marketi, nesto sto je slicno nekadasnjem SOS-u i jako su povoljni, kod njih sam vidjala tu tecnost protiv budji (za zidove ako na to mislis)..znam da su jeftiniji od
svih, da to sto kod njih ima nema skoro nigde...narocito ne za te pare...PVD se zovu, da li tih radnji ima u gradu je nemam pojma, ima ih na Pevcu i u Zarkovu to znam provereno, a i
po Srbiji se otvaraju...ne znam jesam li ti ista pomogla ali ako ti nije hitno potrazi malo naci ces sigurno...ti bref i ostali su skupi a ne znam koliko su bolji...

nema to kod mene
ma nije mi toliko marka bitna koliko sastav, ko sto napisah sta je unutra
neka se zove kako oce samo neka radi
ali guglah i svi hvale njega bas, al niko sliku da okaci :roll: i reko ajde kad ga vec ceo net hvali da probam onda njega, nemam vreme da se zezam sa nekim neproverenim, il ne daj boze neke fleke da mi napravi, posto za ovo kazu da ne pravi....
ono sto sam videla ostali bref su tu oko 250-300din, varikina je jeftinija oko 100 ako me secanje dobro sluzi al imam problem aplikacije

moram da idem i u ostele markete, planirala sam svakako, al reko mozda ovde neko zna pa da ne lutam

nije aman, vis da se zovu kod nje drugacije
aman je bivsi sos
al oni nemaju nista pametno, samo neko djubre od hemije, ono mozes da popijes nece ti nista biti, i imaju ove poznate marke al to imam i svuda za iste pare al ne treba mi to

- - - - - - - - - -

maksi nema rekoh

moracu u vero, merkator, dis, sta jos ima da nisam bila

...nije to aman, nema veze sa amanom, kod mene u naselju postoje 4 marketa aman-a, ali postoji i ovo vec godinu i nesto...jeftiniji su od svih definitivno....nemaju mnogo robe ali
to sto imaju nema nigde, ili ima po mnooogooooooo visim cenama...gledala sam na netu nema nista o njima..zovu se nesto "prijatelj vaseg doma" pa skraceno pvd..i znam da su
negde sa juga neki grad..ali sta, i odakle tacno pojma nemam...

...postoje sad neki novi marketi, nesto sto je slicno nekadasnjem SOS-u i jako su povoljni, kod njih sam vidjala tu tecnost protiv budji (za zidove ako na to mislis)..znam da su jeftiniji od
svih, da to sto kod njih ima nema skoro nigde...narocito ne za te pare...PVD se zovu, da li tih radnji ima u gradu je nemam pojma, ima ih na Pevcu i u Zarkovu to znam provereno, a i
po Srbiji se otvaraju...ne znam jesam li ti ista pomogla ali ako ti nije hitno potrazi malo naci ces sigurno...ti bref i ostali su skupi a ne znam koliko su bolji...

Da se ne zovu TSV - ToStvarnoVredi? Imaju diskonte u Žarkovu i Belim vodama, nema nigde drugde u gradu.

Imaju diskont u Pećincima, i viđala sam to za buđ, ali nije bref sigurno.

postoji bref rasprsivac za skidanje budji, ali ne mogu da ga nadjem u marketima u kojima sam bila (roda, tempo, maksi, idea, univerexport, tek treba u ostale da idem) de ima jel zna neko? ne znam ni kakvo mu je pakovanje, znam da ima onu pumpicu pa se njome prska....
Mi smo uzimali u farbarama neko spec sredstvo za to.
Skida postojeću i sprečava pojavu nove.
Naprskas, odstoji i skineš.
Ovo naše se pokazalo kao teško sranjce. Trebalo bi da je to po sastavu varikina.
Daleko bolje je bilo pažljivo skidanje krpom natopljenom. Ali dooooobro iscijeđena krpa. Ne sunđer i ne ta prskalica. Ona nam se najgore pokazala.

Mi smo uzimali u farbarama neko spec sredstvo za to.
Skida postojeću i sprečava pojavu nove.
Naprskas, odstoji i skineš.
Ovo naše se pokazalo kao teško sranjce. Trebalo bi da je to po sastavu varikina.
Daleko bolje je bilo pažljivo skidanje krpom natopljenom. Ali dooooobro iscijeđena krpa. Ne sunđer i ne ta prskalica. Ona nam se najgore pokazala.
mene strah krpom da krenem da gulim, morala bih onda masku na lice pa dva dana da me nema u sobi, to je neizvodljivo
a ovo svi hvale kao naprskas odstoji i onda skines

a te farbe znam da ima al to je kod onih tezih slucajeva kazu to kad ti hronicno imas pa treba da ubijes sad i da sprecis novu pojavu

ja nemam hronicno, ja sam naslonila na zid (izmedju kreveta i zida) veliko parce sundjera da mi stiti zimi od hladnog zida, i kazem sebi nemoj metlo sundjer ce da kondenzuje tu izmedju paru napravices belaju, al nisam imala daske nije mi se kupovala sad daska 2 metra i kao ajde...
i naravno sad kad sam sklonila ima sta da vidim, sareni se zelembasti drugari, i po sundjeru i po zidu
malo ih ima nisu 3d, nego samo ko fleka, ali opet moram da ih sklonim obavezno, zato necu te boje i te zezancije jer niti cu da krecim niti da gulim sad zid, samo hocu da obrisem to al da je bezbedno po zdravlje, bez sirenja spora.....

Ja o širenju spora nisam ni razmišljala:/
samo skinula gadost i prekrečila. Al meni je bila greda u pitanju i spas je bio u izolaciji inače bi se opet zacrnilo.

dada kod grede je taj posao i mora tako
ovo po svim forumima sto sam nasla kazu moze samo poprskas i obrises penu sve skupi i gotovo...posle ko oce da kreci neka kreci, ali nije obavezno kazu kod ovog sredstva

joj ja sam na spore odmah i mislila, ja opsednuta nevidljivim drugarima :lol: nema te sile da idem na suvo guljenje :pljus:
mislim male su sanse da se nesto desi al dzaba ja sam opsednuta i ne mogu :lol:

ma ok...mada čitam na googletu ( ja načitana u p.m. :hahaha:) kažu da može da se obriše i razblaženom varikimnom
e sad...pazi na ruke i disajne organe.. u oba slučaja stavi maramče na njokicu..i rukavice na nežne prstitje :)

da za varikinu napisah, isti je sastav, ali ona nema prskalicu pa moram da jurim jos i to
razblazenu kazes? znaci jaca je od ovoga :think: sad si me bacila u razmisljanje da li ako je jaca konc odmah onda nju i neku prskalicu capiti od onoga za prozore recimo....
da nije ovo mnogo razblazeno :think:

dobro bitno da si ti nama nasla izgled boce, pa cu ja da uporedim konc njega i varikine
javljam sta sam uradila.... za buduca pokolenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back