- Poruka
- 121.696
Metlo, idi u DM tamo imas tih proizvoda za uklanjanje budji od vise proizvodjaca
e vis on mi nije pao na pamet

hvala ti ici cu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Metlo, idi u DM tamo imas tih proizvoda za uklanjanje budji od vise proizvodjaca
Ima slika na Henkelovom sajtu
![]()
Nisam koristila nikad...Jel to ovaj beli?
postoji bref rasprsivac za skidanje budji, ali ne mogu da ga nadjem u marketima u kojima sam bila (roda, tempo, maksi, idea, univerexport, tek treba u ostale da idem) de ima jel zna neko? ne znam ni kakvo mu je pakovanje, znam da ima onu pumpicu pa se njome prska....
imas u 29.novembra stanica pre mosta, butiq sa nakitom, parfemima torbama i morskim kojestarijama pa ima i zvezda(ili moze da se naruci
ne ynam gde imaju u gradu istu prodavnicu
...postoje sad neki novi marketi, nesto sto je slicno nekadasnjem SOS-u i jako su povoljni, kod njih sam vidjala tu tecnost protiv budji (za zidove ako na to mislis)..znam da su jeftiniji od
svih, da to sto kod njih ima nema skoro nigde...narocito ne za te pare...PVD se zovu, da li tih radnji ima u gradu je nemam pojma, ima ih na Pevcu i u Zarkovu to znam provereno, a i
po Srbiji se otvaraju...ne znam jesam li ti ista pomogla ali ako ti nije hitno potrazi malo naci ces sigurno...ti bref i ostali su skupi a ne znam koliko su bolji...
Mi smo uzimali u farbarama neko spec sredstvo za to.postoji bref rasprsivac za skidanje budji, ali ne mogu da ga nadjem u marketima u kojima sam bila (roda, tempo, maksi, idea, univerexport, tek treba u ostale da idem) de ima jel zna neko? ne znam ni kakvo mu je pakovanje, znam da ima onu pumpicu pa se njome prska....
mene strah krpom da krenem da gulim, morala bih onda masku na lice pa dva dana da me nema u sobi, to je neizvodljivoMi smo uzimali u farbarama neko spec sredstvo za to.
Skida postojeću i sprečava pojavu nove.
Naprskas, odstoji i skineš.
Ovo naše se pokazalo kao teško sranjce. Trebalo bi da je to po sastavu varikina.
Daleko bolje je bilo pažljivo skidanje krpom natopljenom. Ali dooooobro iscijeđena krpa. Ne sunđer i ne ta prskalica. Ona nam se najgore pokazala.
Ja o širenju spora nisam ni razmišljala:/
samo skinula gadost i prekrečila. Al meni je bila greda u pitanju i spas je bio u izolaciji inače bi se opet zacrnilo.
ovaj na dorcolu nema nista za to, mala im ponuda, ne znam onaj na bezaniji ako je veci mozda ima
ici cu ovih dana
hvala
tolka videcu i u liliju
- - - - - - - - - -
http://www.univerexport.co.rs/onlin...&naz=Sred.za-dom.power+desinf.pump.500ml-bref
jel to ovo?