gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
Nema Yu sorbon u Zemunu, ima još i u Kralja Petra. A tamo pored ima i Derma, koja je još starija prodavnica takvih stvari.
Čak mislim da se Yu sorbon više ne zove Yu, nego samo Sorbon.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema Yu sorbon u Zemunu, ima još i u Kralja Petra. A tamo pored ima i Derma, koja je još starija prodavnica takvih stvari.
Čak mislim da se Yu sorbon više ne zove Yu, nego samo Sorbon.
Hvala, da znam za ubudućederma ima te seckane sundjere, ima i one cele za krevete/kauce raznih tvrdoca i dimenzija
dole u podrumu radnje je to
Odakle si? Moj klinac toga navuce sa mora... Ali krajem avgusta. Dala bih ti ako se ne snadjes do tada.zna neko gde u bg ima da se kupe osusene morske zvezde ili ako neko prodaje preko neta(mada ja nisam nasla),ili ako neko od vas ima?
treba mi za ram za ogledalo za kupatiloXD4,a moz i 1 makar
hvala![]()
zna neko gde u bg ima da se kupe osusene morske zvezde ili ako neko prodaje preko neta(mada ja nisam nasla),ili ako neko od vas ima?
treba mi za ram za ogledalo za kupatiloXD4,a moz i 1 makar
hvala![]()
imas u 29.novembra stanica pre mosta, butiq sa nakitom, parfemima torbama i morskim kojestarijama pa ima i zvezda(ili moze da se naruci
ne ynam gde imaju u gradu istu prodavnicu
PITANJE: gde ima kupacih koji se brzo suse a da nemaju korpe (dvodelni)..cene ne vece od 3 iljade