Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Техноманија је одлична, њихови смо купци.
И на поклон, кад неког од драгих желимо да изненадимо, одемо у госте без поклона, сместимо се лепо, па после сат времена момак из Техноманије зазвони на врата :)))

Сви ти дигитални диктафони раде на истом принципу, нема неке велике ни битне разлике, било који да купиш.
pa i nisu bas, kupila da snimam predavanja, kad uzas, ne mozes da prebacis na komp. Smorila se i sad moram da kupim drugi, a nisu ni jeftini

casquette-marin-caban.jpg

da li ste videli ovo negde?moze u srbiji,posto dolazim

Ма, има сигурно у Балканској :)))

Могуд а видим, како сам се ја ложио као мали на Дејви Крокет капе.
Биле су код тог занатлије.

to kod sesirdzija u balkanskoj su moskovljanke :heart:
prvu mi ukrao neko na zurci dok sam bio mlad i bahat, drugu mi odnijela bura prije par god :sad2:

Gde se kod nas moze naci kvalitetan muski kisobran?
Neki kao sto je ovaj.

29985_p1.jpg

Imaju u Veru neke, a mozes da pogledas cini mi se jednu stanicu pre Djerma u Bulevaru,/ili tako nekako/ pa na toj strani gde je Djeram ima jedna velika radnja gde se prodaju cipele
Ne znam sad kako se zove, ali skoro sam prolazio i video u izlogu da imaju kisobrane, muske, zenske, cini se kvalitetne a cene nisu abnormalne (mislim oko 1200-1500 din)

....gde ima da se kupi lep bicikl za devojcice...da ne traje do prve voznje...i da nije skup ko litar krvi, m?
....gledala nesto po sajtovima ali ispod 70€ tesko da sam uspela sta da nadjem......da naglasim treba
da je za devojcicu od 3-4 eventualno 5 godina...:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back