Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam prošla kroz Čumić posle neke modne revije koju su organizovali i na kojoj su govorili o toj ideji. I jedan mali deo (onaj što izlazi na Dom omladine) je bio nešto u tom fazonu.
A ostalo raspad. Kako je sada ne znam.

E, da stvarno, svi ti tržni centri po centru Beograda, tuga. Ja sam blizu Siti pasaža i Milenijuma. Siti pasaž praznjikav. Milenijum kao nešto i pun i šljašti, nema baš praznih lokala, sve to osvetljeno, ali nema neke gužve nikad. Jedino super radi expres restoran KMN, na ulazu iz Zmaj Jovine. E tamo se hrane zaposleni iz okoline. Lepo, raznovrsno, sveže, pristojne cene, može tamo da se jede, može da se ponese.

I Čumić i Staklenac na Trgu su zamišljeni kao privremeni objekti, zato od početka nisu imali nikakvu fizionomiju i bili su ruglo.
Čumić manje-više, nisam prošao tuda godinama, ispred sa one str. do Nušićeve bila je pekara starinska, nadam se da još uvek postojil.

i ja pricam za pre 6-7 god se lokal izdavao za 400e

ja pricam za jos pre :lol:
kad je milenijum bio vau, rekoh...tad srbi nisu ni culi za trzne centre :lol:

sad ne znam kako, znam da su pale cene drasticno, al dzaba sad cumic ebe lokacija zavucena, i ona fenserica ko je pomenu, ti valjda, na usce se ide da bi bio vidjen, izmedju ostalog, po kaficima, setas (si)se...i dr...

- - - - - - - - - -

...diktafon?

Gde se to uopšte kupuje?

svaki mob to ima
neki mp3 plejeri, mp4 i sl
a ako mislis na onaj stinski sa kasetom? nisam videla gooodinama nigde...
mozda da pitas po radnjama sa tehnikom mozda ce znati....

Mom detetu treba neki malo savremeniji i napredniji od tog što ima na telefonu. Doduše, telefon mu je prilično stari model, ali kao nov, jer ga uopšte ne koristi, tako da telefon ne bi menjao.

Našla sam gde ima da se kupi, ima u Tehnomaniji da se bira, e sada moram da nađem nekog da mi kaže na šta da obratim pažnju, jer hoću da to bude iznenađenje. :)

Техноманија је одлична, њихови смо купци.
И на поклон, кад неког од драгих желимо да изненадимо, одемо у госте без поклона, сместимо се лепо, па после сат времена момак из Техноманије зазвони на врата :)))

Сви ти дигитални диктафони раде на истом принципу, нема неке велике ни битне разлике, било који да купиш.

Техноманија је одлична, њихови смо купци.
И на поклон, кад неког од драгих желимо да изненадимо, одемо у госте без поклона, сместимо се лепо, па после сат времена момак из Техноманије зазвони на врата :)))

Сви ти дигитални диктафони раде на истом принципу, нема неке велике ни битне разлике, било који да купиш.

Hvala, i ja sam njihov kupac. Kupovina iz fotelje, lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back