Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene, dajte mi predlog za dobar usisivač, treba da kupim novi, stari se rasp'o skroz : )))

Kakva su vaša iskustva sa Gorenjem, Boschom i Samsungom ?

Ja sam baš ovo nedavno pitala druga koji se kao razume i rekao mi je da ne gledam firmu (jer su sve tu negde) nego snagu, dakle, da ima bar 1800W.

Uh, tek sad videh da si kupila. Čestitam, u zdravlju da ga koristiš :D

....gde ima da se kupi lep zenski prsluk onako punjen ne kao za skijase...vec malo tanji, a opet da je od onog da kazem "suskavog" materijala
nepromocivog...samim tim ni vetar ne bi trebao da ga produva...sve sto sam videla je za muske, ravnog kroja...pa mi nesto to ruzno...htela bih
nesto malo zenstvenije...i naravno da nije od kineza, i da ne kosta kao italijanske cipele....

...izvinjavam se na opsirnom objasnjenju, ali ne mogu da nadjem ni na jednom sajtu nista slicno da bih okacila fotku toga sto me zanima...hvala:)

Купи на Златибору, ручни рад са кућицама, поток, наива, ја купио тетки.
Успут, купиш слатко, мед и сличне артикле.

...ahaaaa...pa jes' Zlatibor mi je tu na dva minuta, a i moze i uz busplus da se ode...ne zezaj zivota ti....uostalom
imam njihov dzemper, al to nije to....treba mi ovo gore sto sam napisala....i sta ce mi slatko i med i ti slicni artikli?

...ic mi to ne treba...

Ja kupila prošle godine ćerki u onoj grčkoj radnji Calliope u Srpskih vladara. Baš je bilo ovako na kraju letnje sezone, a pred početak jesenje:)
Bilo je više boja, a ja sam njoj kupila onu divnu tamno lila boju, a ima i pojas, tj. kaiš, koji možeš da skneš ako ti ne treba, jer je prsluk sam po sebi strukiran.

....gde ima da se kupi lep zenski prsluk onako punjen ne kao za skijase...vec malo tanji, a opet da je od onog da kazem "suskavog" materijala
nepromocivog...samim tim ni vetar ne bi trebao da ga produva...sve sto sam videla je za muske, ravnog kroja...pa mi nesto to ruzno...htela bih
nesto malo zenstvenije...i naravno da nije od kineza, i da ne kosta kao italijanske cipele....

...izvinjavam se na opsirnom objasnjenju, ali ne mogu da nadjem ni na jednom sajtu nista slicno da bih okacila fotku toga sto me zanima...hvala:)
nike outlet..outlet indjija..intersport merkator i preporucio bih stvari zvane windstoper nisu skupe a delotvorne

Affro, a da pogledaš po onim radnjicama kod Vidikovačke pijace?
Tamo ima svašta nešto i prsluka i jakni, možda nađeš nešto, a bliže ti je i sigurno jeftinije...

....hvala Boko, to mi je vec obavezan deo odlaska na Vidikovac...ali jos nisam ni tamo isla...pogledacu
za vikend...
nike outlet..outlet indjija..intersport merkator i preporucio bih stvari zvane windstoper nisu skupe a delotvorne

...koliko nisu skupe....ajd' napisi okvirno te cene za koje smatras da nisu visoke?

Jel znate gde ima ovakva masina za mlevenje paradajza?
images

Nekad je bilo po pijacama rumunskih ovakvih a sad ne znam...:think:

Plasticnu imam ali ona je bzvz

....hvala Boko, to mi je vec obavezan deo odlaska na Vidikovac...ali jos nisam ni tamo isla...pogledacu
za vikend...

...koliko nisu skupe....ajd' napisi okvirno te cene za koje smatras da nisu visoke?
ja sam moju platio 2000..to su nemacke lidl robne marke crane i crivit..vrse posao..zenska ima po netu za 1000..a u intersportu mckinley bas kvalitetne su tu negde oko 3000..treba cekati snizenja i ne kupovati nove kolekcije

ja sam moju platio 2000..to su nemacke lidl robne marke crane i crivit..vrse posao..zenska ima po netu za 1000..a u intersportu mckinley bas kvalitetne su tu negde oko 3000..treba cekati snizenja i ne kupovati nove kolekcije

....ja se ne secam kad sam nesto kupila od novih kolekcija, uvek cekam snizenja...pa sta mi treba kupim ako nadjem...
....nego jel mislis na onaj Intersprot na NBg...ili na one outlet radjne tamo...ili?

nikad mi nece biti jasno zasto je chumic propao na onakvom mestu u centru grada..lepo siroko pregledno..sve je usce i dc upropastio

...moje misljenje je da je Cumic zavucen nekako, i ne pada u oci nikom....i nikad u Cumicu nije bilo guzvi, i neke posebne navale bez obzira sta se tamo otvorilo...
..godinama sam radila u neposrednoj bilizini i svakodnevno prolazila kroz Cumic kad krenem kuci...vrlo brzo je zapusten, zimi se lose odrzavao....
..Usce i Delta su drugo, dodjes svuda ti toplo, mozes i da sednes negede ako hoces....sve ti je tu, ne kisnes, ne duva te kosava...a i narod se razmazio, drugo
cula sam da se Cumic ponovo vraca u zivot...ali nisam isla da vidim sta to tacno znaci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back