Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sta da ti kazemo :)
kvalitet znaci i cenu zbog kvaliteta delova.. imas u metrou povoljne ali niko ne moze da ti garantuje da lageri nece poceti da pucaju posle malo jaceg vozenja po losijem terenu ili rupama...

...pa malo dete zensko bas nece da vozi po rupama i nekom losem terenu...vozice po asValtiranom trotoraru...:)

...sve sto sam ja videla je od 6-7.000 dinara...i uglavnom je metal (celik)..

imaju..ne znam za cene ali recimo da su oko 2000 din. (mozda sad malo vise jer je pocela sezona)
sacekaj shopping night imaces 20% popusta :)

cena zavisi i od modela i velicine.

@ afro..
nije bitan ram nego ..aj sad da ne ulazim u pricu :D

sigurno da nisu plasticni :)

pogledaj u metrou ili tempu..tamo je bilo povoljnih a mozda dobijes i 12% popusta ako kupis vikendom.

imas na kupindu deciji bicikl za 3.000 din.

....novo?

- - - - - - - - - -

imaju..ne znam za cene ali recimo da su oko 2000 din. (mozda sad malo vise jer je pocela sezona)
sacekaj shopping night imaces 20% popusta :)

cena zavisi i od modela i velicine.

@ afro..
nije bitan ram nego ..aj sad da ne ulazim u pricu :D

sigurno da nisu plasticni :)

pogledaj u metrou ili tempu..tamo je bilo povoljnih a mozda dobijes i 12% popusta ako kupis vikendom.

....eee vidis toga se nisam setila za Tempo, a idem bar svakog drugog vikenda tamo...pogledacu hvala puno :)

Problem moze da bude sto je sezona bicikala na izmaku...pogledaj u TC na Vidikovcu,ima jedna radnja sa unutrasnje strane TC,ali ne znam da ti kazem koliko kostaju...znam da nisu kineski :lol:
Oni imaju tokom cele godine.
A ima i radnja u onoj novoj zgradi kod Meka...nije ti daleko ni ta :aha:

....nasla sam na par sajtova lepe bicikle za devojcice...i poslala curama da izaberu koje im se svidja...uglavnom cene su od 5-7000 dinara...pa neka se
nadju na nekoj sredini :)

...poci cu do Vidikovca bas da vidim sta se tamo nudi..hvala Jelo...

....nasla sam na par sajtova lepe bicikle za devojcice...i poslala curama da izaberu koje im se svidja...uglavnom cene su od 5-7000 dinara...pa neka se
nadju na nekoj sredini :)

...poci cu do Vidikovca bas da vidim sta se tamo nudi..hvala Jelo...
ima ovde ok ponude i moze se polovan naci kao nov bez ikakvih tragova koriscenja,ipak se to prevazidje visinom jako brzo ne treba puno para bacati svakih par god

• Podržavam
Reactions: Tol
Problem moze da bude sto je sezona bicikala na izmaku...pogledaj u TC na Vidikovcu,ima jedna radnja sa unutrasnje strane TC,ali ne znam da ti kazem koliko kostaju...znam da nisu kineski :lol:
Oni imaju tokom cele godine.
A ima i radnja u onoj novoj zgradi kod Meka...nije ti daleko ni ta :aha:

to nije problem vec je super posto su cijene nize
samo ode u neku vecu radnju i pazari
lijep recimo rozle pravi mali biciklic : )

merkator
blok 38 ima velika radnja isto
delta city ima kapriolo

Није захвално коментарисати, и ја бих рекао -1. колико је заиста занима да вози бајс, ако ће пробати једном, или једном год. нема сврхе, 2- такође, да нема никаве сврхе куповати неквалитетан бицикл, ма колико леп био, розе са барбикама, са корпом за лутку : (

Није захвално коментарисати, и ја бих рекао -1. колико је заиста занима да вози бајс, ако ће пробати једном, или једном год. нема сврхе, 2- такође, да нема никаве сврхе куповати неквалитетан бицикл, ма колико леп био, розе са барбикама, са корпом за лутку : (

....voli ima jedan ali je mali, tricikl....vozice bar ona ima uslove da vozi skro pa cele godine, mnogo vise suncanih i toplih dana nego kod nas...pa necu da uzmem bas
taj sto ce da se raspadne od tri viznje, ali necu ni da ga platim neke silne pare, jer ce ga prerasti...neka sredina je cena oko 6500 +/-....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back