електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
..e nesto ne znam da li ovi imaju alvu....ja to ne jedem...mislim volim al necu.![]()
Нема тамо алве, за то треба отићи на дно Балканске улице, има оријентална посластичарница.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..e nesto ne znam da li ovi imaju alvu....ja to ne jedem...mislim volim al necu.![]()
Нема тамо алве, за то треба отићи на дно Балканске улице, има оријентална посластичарница.

...da ima par onih starih poslasticarnica, sa tulumbama, onim rolatima kakvi su bili i kad sam bila dete, krempite, sampte i alva...
...meni je to realno blize...ali ih izbegavam, ni ne gledam u njih...odlucila sam da ne jedem te tako jako slatke stvari..i istrajavam...

...jeste al u malim kolicinama...i to treba da kupi i jede onaj ko ume da jede po malo slatkisa....a ja nisam ta..
...jedini nacin je da ne jedem takve stvari je da ih ne unosim u kucu...i posto se poznjajem odlicno, tako se i ponasam...
Најбољи је био онај стари посластичар из Македонске улице, преко пута Дома омладине. Жито, алва, све му је било супер.
Нема га више, сад су ту неке шњ ципеле.
Не смета ту и тамо. Јако је то калоријски.

http://www.mojshop.rs/mreza_za_prozore_samolepljiva_183
gde ima sad van sezone
da li ima u uradi sam radnjama....ili derma u k petra![]()
http://www.mojshop.rs/mreza_za_prozore_samolepljiva_183
gde ima sad van sezone
hvala
jeli jako me buni kako se stavlja, jel sa spoljne strane prozora? posto mi je to skoro neizvodljivo
ili sa unutrasnje? kako se onda zatvara
ovo su pvc prozori ako je bitno to napomenuti, valjda se lepi na sve
....meni su neki stanari nalepili tu mrezicu na ovir prozora sa unutrasnje strane, isto je pvc, malo je zeznuto sto ja to sad ne znam
sa cim mogu da skinem, a da se prozor ne osteti, ali se zatvara lepo i spasena sam sto se tice komaraca, muva i ostale letece
zamadi...znaci moze i sa unutrasnje strane....i meni je skoro ne izvodljivo da se stavi komarnik sa spoljen strane, visoko je..
....meni su neki stanari nalepili tu mrezicu na ovir prozora sa unutrasnje strane, isto je pvc, malo je zeznuto sto ja to sad ne znam
sa cim mogu da skinem, a da se prozor ne osteti, ali se zatvara lepo i spasena sam sto se tice komaraca, muva i ostale letece
zamadi...znaci moze i sa unutrasnje strane....i meni je skoro ne izvodljivo da se stavi komarnik sa spoljen strane, visoko je..
Ovaj moj mozes da odlepis kako hoces, ne moze tu nista da se osteti.
Ja i lepila i odlepljivala bez problema.
Jedino ako na vasim nije neki mnogo jak lepak.
...moram to necim skinuti i staviti taj novi...posto je ovaj jako propao...odavno mu je vreme da se menja,
nego kako ne znam sa cim da skinem taj lepak (nemam pojma sa cim su lepili), i da stavim nov...
...gde si kupila i sa cim si lepila?
Ma dobila sam samolepljivu cicak traku u pakovanju, koju sam zalepila na okvir prozora, a mrezu na cicak.
E sad, ne znam da li je to tvoje isto.
Ovo se lako skida. Kupila sam u plasticari.

Ah, pa to je nesto drugo....ovo je obicna ona zelena mrezica zalepljena lepkom na okvir prozora
...ja to treba da skinem, pa da uzmem to sto ti imas...a ne znam cime mogu skinuti taj lepak posto ni ne znam
koji je, da li je onaj smrt ili neki drugi...da su lepo tad pitali, dogovorili bi se da naprave nesto sto moze da se postavi,
a ne ovako....

...ovo je obicna ona zelena mrezica zalepljena lepkom na okvir prozora
...ja to treba da skinem, pa da uzmem to sto ti imas...a ne znam cime mogu skinuti taj lepak posto ni ne znam
koji je, da li je onaj smrt ili neki drugi...da su lepo tad pitali, dogovorili bi se da naprave nesto sto moze da se postavi,
a ne ovako....
da se kladimo da kuci u svom selu nikad ne bi to uradili, nego udri po tudjem Ah, pa to je nesto drugo.
Nemam pojma kako ces da je odlepis
Ja mislim da benzin ili nitro razredjivac mogu da skinu lepak sa PVC stolarije i da se nista ne osteti![]()

da se kladimo da kuci u svom selu nikad ne bi to uradili, nego udri po tudjem
ljudi su govna
izdavanje je pakt sa djavolom
nisam sigurna dal ce razredjivac da to skine....pitaj u farbarama obicno rade ljudi koji se razumeju
ako je drven prozor gulis pa ponovo farbas....ako je pvc nek ti je sv krava u pomoci

и то у хом центруhttp://www.mojshop.rs/mreza_za_prozore_samolepljiva_183
gde ima sad van sezone