Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
klasican izgled? nije onaj ulubljen, memo pene i sl....?

a cime je punjen pa je antialergiski?

...ako si mene pitala, da klasican, nemam pojma cime je punjen to mozes njih da pitas imaju na sajtu besplatan broj, ja zaista ne znam...ali se ni mrdnuo nije
par puta sam spavala na njemu vredi svaku paru, doduse nije bio nesto bas jeftin...
...ja imam obican koji izgleda kao da neko sedi na njemu, a imam i taj dormeo aloja trtmrt nemam pojma dobila sam ga na poklon po nekad mogu da zaspim
na njemu, a nekad nema sanse...

gde ima dobar jastuk za spavanje
da nije ono djubre sto se spljosti posle dve nedelje pa bacis a delovao fino u radnji/pijaci :evil:
necu one konture dormeo i sl one fore sa oblicima sta li....
klasican jastuk
fine cene (si cula tolka nemoj da mi guglas ponovo :zkez::lol:)

uzmi wellpur jastuke od memori pene.. meni deluju bolje od dormeo jer su mi doremovi predebeli.
naravno govorim o klasicnim jer ni ja ne podnosim profilisane jastuke..nisi svesna kako glava lepo utone u njega..idi u radnju i spusti glavu na njega i sve ce ti biti jasno :)

ovde ih imas razliicitih dimenizija

http://jysk.rs/spavaca-soba/jastuci#f_12=Wellpur

osim klasicnog za spavanje koristim i za putovanja onaj model oko vrata i odlican je

Povrat hleba(stari hleb i peciva) prodaju po kilogramu u dzakovima/gajbama. Ljudi kupuju za stoku/zivinu.. sto se ne proda, pobudjavi,to bacaju. Cak i radnicima sledi otkaz ako iznesu nesto.
Ako ne prodaju ne poklanjaju. Radije ce baciti.
Jeste bas bahacenje. Zato mi je i muka.

e kad bi znali kako mora da se bacaju ferrero rosher kuglice kojima je istekao rok...kinder jaja...pastete riomare i ostala skupa roba...
pa vakumirani suhomesnati proizvodi...
kao nece da odgovaraju da se neko potruje
a kavo crno trovanje
nece nista da daju za azil za zivotinje
silne pavlake milerami,,,,sve bi to koristilo...
ali,,,

bas lepo, ti bi ljudima koji nemaju nista davala da jedu pokvarene stare stvari kojima je istekao rok..
prodavnice drze proizvode do isteka roka i onda ti proizvodi moraju da se bacaju jer su neupotrebljivi.
kapiram da ti je ideja plemenita i da razmisljas srcem ali nisi razmisljala glavom, ne mozes siromasnima davati bajate stvari samo zato sto su siromasni, i oni imaju prava da jedu normalnu hranu.

sad postoji nesto drugo.
same fabrike imaju skart..sta znaci skart..to ne znaci da je nesto lose nego da recimo posuda nije dovoljno napunjena ili da je prepunjena ili da nalepnica nije lepo zalepljena..to su savrseni proizvodi ali zbog zakona ne smeju u prodavnice...te proizvode obicno sami radnici pokusavaju da "uzmu" za sebe ali to ne smeju i to ako i rade, rade da drugi ne vide :) i mislim da se ti proizvodi daju humanitarnim organizacijama za jelo ili se vracaju u reciklazu u samoj fabrici

gresis
nema sanse da uymu ista za sebe iako bi na svoju odgovornost
recimo pavlaka kojoj je juce istekao rok moze bez problema da se jede jos par dana
imala sam priliku svojevremeno da dobijem tri kartona pavlake kojoj je istekao rok tog dana
tada sam imala 9 stenaca
slatko su je pojeli
jedna casa se zamuvala negde
posle tri nedelje sam je otvorila
ona kao da je juce pakovana
nije me mryelo da je ispitim bakterioloski
ok
potpuno
slatko su se Dona i stenci najeli i milerama i ostalih stvari...

a o polomljenim neotvorenim kinder jajima koja su u roku ali kao takva, jer ih je neko ygnjecio pa ne mogu da se prodaju da ne pricam.....

...ako si mene pitala, da klasican, nemam pojma cime je punjen to mozes njih da pitas imaju na sajtu besplatan broj, ja zaista ne znam...ali se ni mrdnuo nije
par puta sam spavala na njemu vredi svaku paru, doduse nije bio nesto bas jeftin...
...ja imam obican koji izgleda kao da neko sedi na njemu, a imam i taj dormeo aloja trtmrt nemam pojma dobila sam ga na poklon po nekad mogu da zaspim
na njemu, a nekad nema sanse...
da da tebe
ne znam nisam nesto za taj dormeo zbog cene, ne mogu da dajem tolike pare za jedan jastuk, nije mi to logicno :lol:
I ja imam taj klasican dormeo jastuk. Dobar je. Kupila u Merkuru. Mislim da je bio tada oko 4000.
to je mnogo za jastuk bre :(
.........................

danas ispipala po jysk-u, formi ideale, home centru i ni jedan ne valja sve su vazdusasti to sam vec probala spljosti se :roll: gledala sam do 1500 - 2 000 da je...ako moze i jeftinije :lol:
al mucak sve :aha:

....................

kupih onu sipku, sto sma se na zene pitaju raspitivala...pa cemo da vidimo dokle cemo stici s njom :lol:

uzmi wellpur jastuke od memori pene.. meni deluju bolje od dormeo jer su mi doremovi predebeli.
naravno govorim o klasicnim jer ni ja ne podnosim profilisane jastuke..nisi svesna kako glava lepo utone u njega..idi u radnju i spusti glavu na njega i sve ce ti biti jasno :)

ovde ih imas razliicitih dimenizija

http://jysk.rs/spavaca-soba/jastuci#f_12=Wellpur

osim klasicnog za spavanje koristim i za putovanja onaj model oko vrata i odlican je

meni treba deblji puniji i veci jastuk
sve ovo sam pipala po jysku danas sve se spljosti puno vazduha
ne znam na koji mislis ove jeftinije il na one od 5000 i vise? mislim te pare jastuk videti nece :nono2:

Gde ima da se kupi duboka crna suknja sa razumnom cenom?
Nesto na ovaj fazon
4028809d3c935455013c95c36b4801ef.jpg

gde da kupim elegantan, strukiran vuneni 3/4 kaput, sa vecom kragnom?
U zadnje vreme sve vidjam sintetiku i satore sa malim reverima :(

Afrodite Mode Collection, ja imam njihov stofani kaput 15 godina i kao da je iz radnje izasao i dan danas.

- - - - - - - - - -

Gde ima da se kupi duboka crna suknja sa razumnom cenom?
Nesto na ovaj fazon
Pogledajte prilog 341328

Ima u jednom butiku pored koga prolazim svaki dan na posao, kada krenes od Zelenog Venca ka Obilicevom Vencu (ako zivis u BG) i mislim da kosta 3500 din.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back