Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...gde u Knezu ima H&M?

preko pura zare
umesto sefore, tim out-a i one trece radnje.otvoren je ogroman H&M

u njemu se nalaze i kolekcije kojih nema u drugim radnjama ovde.

Ti ćeš se najpre setiti ako ti kažem na mestu nekadašnje Elektrotehne. Sve ovo što tab kaže je za ove mlade... ja iako radim blizu ne obraćam pažnju i ne pamtim te radnje. A nekad mesecima ne udjem u Knez.

naravno..gde je nekad bile elektrotehna :)
cuvena :)

a pazi kad sam mislio to da napisem ali nisam jer ne znam odakle je rodom afro i da li je nekad (davnih dana) bila u bg-u :)

Ove radnje danas se menjaju svaki čas. Kad se otvori neka nova, ja često ne mogu da se setim šta je tu bilo pre mesec dana. Ali se zato sećam šta je bilo pre 20 godina jer to tu bilo isto toliko ili više godine. Nije se menjalo svaki čas.

Ti ćeš se najpre setiti ako ti kažem na mestu nekadašnje Elektrotehne. Sve ovo što tab kaže je za ove mlade... ja iako radim blizu ne obraćam pažnju i ne pamtim te radnje. A nekad mesecima ne udjem u Knez.

...znam, znam, naravno....e pa to je to...ne obaracas paznju, mada nisam od kad su otisle ni isla na tu stranu grada...

- - - - - - - - - -

tako je, vidis da za trecu radnju nisam ni znao sta je bilo..znam da je bio GAP pre toga valjda cortefild a pre toga nemam pojma :)

zato se i dan danas koriste neki stari pojmovi koji su ostali kao sinonim nekog mesta.

...rodila se vode, pa malo bila odsutna pa se opet vratila....

...jeste, meni ce uvek biti Trg Marksa i Engelsa, ulica Mose Pijade, marsla Tita, i tako...dzaba mogu da menjaju sto puta...

...znam, znam, naravno....e pa to je to...ne obaracas paznju, mada nisam od kad su otisle ni isla na tu stranu grada...

- - - - - - - - - -

...rodila se vode, pa malo bila odsutna pa se opet vratila....

...jeste, meni ce uvek biti Trg Marksa i Engelsa, ulica Mose Pijade, marsla Tita, i tako...dzaba mogu da menjaju sto puta...

Jeste, kao što su oni predratni Beogradjani (pre Drugog sv. rata, (mrzim ovo sto sad svi pisu WWII)) svih onih godina komunizma i socijalizma zvali ulice onako kako su se zvale pre.

Jeste, kao što su oni predratni Beogradjani (pre Drugog sv. rata, (mrzim ovo sto sad svi pisu WWII)) svih onih godina komunizma i socijalizma zvali ulice onako kako su se zvale pre.

..pa da...meni je to normalno...
..ja nekad kad moram da objasnim nekom mladjem gde je nesto ubih se da saznam kako se sad zove ulice Cara Hajla selasija, General Zdanova...i tako jos po neke...i da me sad pita
neko gde je Beogradska i Resavska ja i dalje ne znam...izludese me sa tim promenama naziva, osecam se kao stranac u rodjenom gradu....
..a tek promena brojeva autobusa gradskog prevoza ili pravaca...tek to mi je katastrofa...

.....ja kupim maleckoj svasta nesto, jos kad imaju akcije 3 za 2...bas lepo prodje...
.....ali sebi nisam uspela da nadjem farmerice, one sto su za gojazne su mi lepse ali su ogromne, najmanji broj mi je preveliki...one sto su kao za
ostale, e tu mi je opet neki broj 40 presirok u struku, a u listovima i butinama uzan...totalno nesrazmerno uradjeno...
....a dopada mi se teksas i boja i sve...dzaba...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back