Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko zna gde mogu da nadjem u Beogradu belu haljinu koja bi mogla da bude zamena za vencanicu? Probala sam po salonima vencanica ali nista mi se ne svidja, a i cene nisu naivne. Ima li neka devojka iskustva sa nalazenjem lepe elegantne duge bele haljine?

Gde mogu da se kupe Udarnikove ženske čarape za haltere? Bili su modeli Lara, Nera i Dušica, ja sam čula da je ostalo dosta na zalihama i da se još uvek mogu naći u nekim radnjama:p To su one čarape što se ne rastežu, jako su dugačke kad se okače na štrik, ko ih je nosio zna o čemu se radi:lol:

Gde mogu da se kupe Udarnikove ženske čarape za haltere? Bili su modeli Lara, Nera i Dušica, ja sam čula da je ostalo dosta na zalihama i da se još uvek mogu naći u nekim radnjama:p To su one čarape što se ne rastežu, jako su dugačke kad se okače na štrik, ko ih je nosio zna o čemu se radi:lol:

Možda da pitaš u "Ključu" u Makedonskoj, ako i nemaju, možda će znati gde ima, ili u nekoj od radnji koje su relikt bivšeg Beteksa, njih ima po gradu

Pomoc, please! Pretty please?!
Vidjala sam u inostranstvu zanimljiva sociva u boji, sada trazim ovde i nema nekih, samo neke osnovne boje uspevam da nadjem!
Naime, hocu najboljem drugu za rodjendan da kupin neka ludacka sociva, tipa smajli u ocima, ili kao manson oko, bilo sta tako interesantno! Toga sam vidjala svuda na TVu i u Americi, nose ljudi po zurkama, iz zezanja ili za neke maskembale i sl...
I ja sam imala neke sa strasom bas lepe zenske za izlazak, sijaju okice na sve strane :klap: ali mi je istekao rok i sada ovde ne uspevam da nadjem..
Ako neko ima ikakvu info o dekorativnim i kostimskim kontaktnim socivima, moooooliiiim vas, obavestite!
Bas bi mi znacilo!!!
Hvala i veliki pozdrav!!!

da ne zna neko gde mogu da nadjem ovakve dzemperice? ja sam kao trazila, ali nisam nista nasla...

Prilozi

• SAB00016050015951_1.jpg
    SAB00016050015951_1.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 15
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back