kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Ulazi plavuša u prodavnicu i pita:
- Imate li naočare?
Prodavac:
- Za sunce?
Plavuša:
- Ma jok, bre - za mene!

- Imate li naočare?
Prodavac:
- Za sunce?
Plavuša:
- Ma jok, bre - za mene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba mi neki pokloncic za druga koji je skroz u fazonu green youth, ocuvanje zivotne sredine, protiv nukl. energije, modifikovane hrane....
ideja?

treba mi neki pokloncic za druga koji je skroz u fazonu green youth, ocuvanje zivotne sredine, protiv nukl. energije, modifikovane hrane....
ideja?

U IPS-u u novom Merkatoru sam kupovala malecne stone lampe koje su na solarnu energiju, mnogo su slatke, rade super

To su one čarape što se ne rastežu, jako su dugačke kad se okače na štrik, ko ih je nosio zna o čemu se radi
 To su one čarape što se ne rastežu, jako su dugačke kad se okače na štrik, ko ih je nosio zna o čemu se radi

Gde mogu da se kupe Udarnikove ženske čarape za haltere? Bili su modeli Lara, Nera i Dušica, ja sam čula da je ostalo dosta na zalihama i da se još uvek mogu naći u nekim radnjamaTo su one čarape što se ne rastežu, jako su dugačke kad se okače na štrik, ko ih je nosio zna o čemu se radi

ali mi je istekao rok i sada ovde ne uspevam da nadjem..
 ali mi je istekao rok i sada ovde ne uspevam da nadjem..Gde kupujete pizame za decu tinejdzere?
Peacocks? Ima na spratu svašta...
 gde tamo ima sprat
gde tamo ima sprat