j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
da ne zna neko gde mogu da nadjem ovakve dzemperice? ja sam kao trazila, ali nisam nista nasla...
Videla sam u Zari takve dzemperice...u DC i u Uscu

Ima ih u svim bojama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne zna neko gde mogu da nadjem ovakve dzemperice? ja sam kao trazila, ali nisam nista nasla...

Gde kupujete pizame za decu tinejdzere?
 women's secret za devojke, i oysho... ne znam da li u oyshu ima muških, ženske su mi mnogo lepe, imam jednu odatle i prezadovoljna sam kvalitetom, a iz ws dve, jedna ove godine puni 5 godina aktivne upotrebe i uopšte se ne vidi.
 women's secret za devojke, i oysho... ne znam da li u oyshu ima muških, ženske su mi mnogo lepe, imam jednu odatle i prezadovoljna sam kvalitetom, a iz ws dve, jedna ove godine puni 5 godina aktivne upotrebe i uopšte se ne vidi.
Videla sam u Zari takve dzemperice...u DC i u Uscu
Ima ih u svim bojama

Edi trikotaza Nis ima fantasticnih dzempericada ne zna neko gde mogu da nadjem ovakve dzemperice? ja sam kao trazila, ali nisam nista nasla...
Da se ispravim - tinejdzerka, 13 godinica, znaci vise za decu nego za odrasleGde kupujete pizame za decu tinejdzere?
Ne znam za Nis, znam za Smederevoa gde im je radnjica? ako je u nisu?

Zavisi u kakve radnje, izloge gledashvala , ja il sam corava il mi fali nesto pa da nisam videla nikad radnju

Peacocks,na Terazijama,kod Benetona?
gde tamo ima sprat

Ima sprat
 Ima sprat 

Gde mogu da se kupe suknje na ovaj fazon?

Ako biste mogli da mi kazete gde u NSu moze da se kupi, posto mi je BG malo daleko... :S
Hvala puno!

Gde mogu da se kupe suknje na ovaj fazon?

Ako biste mogli da mi kazete gde u NSu moze da se kupi, posto mi je BG malo daleko... :S
Hvala puno!