GDE da kupim...

gdje u beogradu mogu kupiti najpovoljnije opremu za torte.. prijateljica ide slijedeći tjedan pa da ju odmah iskoristim :D :D

spominjala je da ide u Novi Beograd.. :think:

znam za Eurowilt (da li su u katalogu cijene u EUR?) i oni iz Pančeva..

kako se zovu ostale trgovine (googlat ću adrese)

može odgovor i na pp

Poslednja izmena od moderatora:
pa u sustini to ti je to..imas neke ovako univerzalne prodavnice gde moze da se nadje poneki pleh npr i sl ili nesto u nekim ranjicama sto moze da se iskorisit za dekoraciju...- ali bas za torte spec. Torteco u Pancevu i Eurowilt u Beogradu. cene u katalogu Eurowilta su u eurima. znam da je u Kiki na Novom Bgd, na odeljku za kuhinju bilo onih kalupa za pralinice ali to ionako ima kod vas :)

Jeste puno, u pravu si, ali ovde ti se opet ne isplati da naručiš malo. Dok platiš brzu poštu, i tako izađe poprilično. Ne znam, nisam u pakomu kupovala, baš iz tih razloga. Ja nikada nemam para da naručim veću količinu, nego molim rođaku da mi kupi po par komada u Eriksonu, a ona jadnica ne može da me odbije, pa mi izađe u susret.

Verovatno ne mogu jer bi već zaradjivali pare..Samo poludim kad pomislim da sam godinama unazad (dok nije bila obavezna deklaracija na svakom proizvodu) milion puta videla po radnjama natpise "Posna bela čokolada" ... A sad nigde ne možeš da nadješ posnu.....

Ne znam gde da stavim pa sam ovde kupila danas za 200din

attachment.php

Back