GDE da kupim...

Andjelice, na tezgi, ja sam uzela pre bozica, vecu kolicinu, bili su super, a tada su kostali 1000 din kg. Kad kazem super, mislim bili su celi, nisu bili izlomljeni. Ja sam uzela kod zene koja je u onoj glavnoj ulici, kada prodjes pekaricu, pa kiosk sa novinama, pa onda ide nakoliko onih sa korama kioska, e tu sa leve strane, preko puta nje je covek koji isto prodale na grame, kod njega sam uzela lesnike, fenomenalni su.

Hvala ti puno! :kiss:

Aksice suve visnje imas sigurno, na meru, kupovala sam u merkatoru, ali kandirane sam samo videla jagode,pogledaj tamo mozda ima i visanja. Tata mije rekao da u veru ima svasta kandirano.

Drage moje treba mi pomoć. Pošto mi svekrva ubrzo dolazi, moram iskoristiti priliku da mi ona u Beogradu kupi neke stvari koje su daleko jeftinije nego kod mene. No da nebih ženu vozala po cjelom gradu molila bih vas da mi pomognete, prelistala sam sve stranice i pokušala izvući ono što mi treba. i naravno gdje se ima kupiti pa vas molim ako uhvatite vremena da mi dopunite popis: uglavnom me zanima gdje ima za kupiti i da li ima sličan proizvod(koji i gdje kupiti) ja sam uz proizvod u zagrade stavila mjesto/cjenu koju sam našla na prethodnim stranicama)

1) čokolade:
Schokolade, austrijska 400 grama gdje kupiti i cjena (Kalenićeva pijaca cca 180 din
čokolada za kuvanje i jelo 100 g c promet 99 , gdje kupiti? i cjena
čokolada za kuvanje i jelo crna i bjela c proizvodnja o6 gdje kupiti? i cjena (Bajlonijeva pijaca 350 din/kg)
gold čokolada crna i bjela gdje kupiti i cjena( zdrava hrana, neznam adresu 350din/kg)

2)tacne (one kartonske presvučene tankim slojem alu folije)
Erikson Mihajla Gavrilovića 21
Jablanica bulevar Kralja Aleksandra 636a.....
Vidakovačka Pijaca cjena?.....

može i plastične tacne ako je cjena povoljna

3) gum pasta+ ( bar mislim da mi to treba? bune me nazivi- uglavnom treba mi za figurice) crna i crvena...
erikson, u boji 550 din

pošto ja tek počinjem sa tortama, i još nemam posla( u 4. mj za sad tek 3 torte,) molila bih vas i savjet da li da joj kažem da mi kupi još neke potrepštine koje bi mi mogle dobro doći al da imaju duži rok trajanja, vi ste iskusnije pa mi možete pomoći? tipa šlag, orahe i sl da li da mi to kupuje ili ne?

udavih vas malo, ali što da se radi, moram:rumenko:

neznam da li da mi odgovarate na pp ili na forum? što kaže moderator?

unaprijed vam hvala svima:):heart:
malo sam popunila popis sa podatcima, hvala cure.

Poslednja izmena:
Erekson je u ulici Mihaila Gavrilovića 21, tel: 011 786-18-43; 063 223-914. Važno je zanati da radnim danom radi samo do 17 časova. Inače tacni, u principu, ima svih veličina i oblika u srebrnoj i zlatnoj boji. Cene su od 30 dinara pa do 170, zavisno od veličine. Imaš telefom pa se raspitaj, moguće je da se dogovoriš da ti ostavi šta treba i da te malo sačeka.

ako uzimas crnu cokoladu Schokolade ja onda ne bih na tvom mestu uzimala c promet..jer je ova prva bolja. cena joj je od 160-180din (400g)na Kalenic pijaci...
sto se tacni tice kvadratne koje ja najcesce koristim su dimenzija oko 32cm..zajedno sa kutijom, koja je visoka stabilna i cvrsta kostaju oko 130-140din u Eriksonu.(barem mislim da im je ova cena posle poskupljenja koliko se secam)
orasi su ovde oko 1000din/kg pa ako ti se isplati....slag ima isto u Eriksonu...to bi mogla ako vec ide tamo....
gam pasta plus - firma Barvalo..licno, njome sam zadovoljna jer je dosta elasticna i ne puca. :bye:

Poslednja izmena:
Gum pasta je 550 din u Eriksonu (ona u boji).Ista cena je i u Jablanici.imaju žutu, roze,crvenu, crnu, teget...Toplo ti preporučujem ove tamne boje, koje nema šanse da dobiješ sama.
Bela je U Eriksonu 490, a u Jablanici 500,00 din.
Kantica od 3 kg bele boje je 1350 din( u Eriksonu)
U Jablanici imaš i sedefe-srebrni, beli, svetlo i kraljevsko zlatni, nešto jeftiniji nego u Eriksonu.
Gel boje Barvalove.
Bela boja u prahu u Eriksonu, za bojenje okica
Eto, od mene za sada toliko

Drage moje ukoliko nekog interesuju tacne za torte one malo deblje od 1cm za teze torte sa satenskom trakom okolo (tipa onih koje se prodaju u Barvalu ), mogu da prosledim kontakt telefon zenice koja ih pravi i povoljnija je u odnosu na Barvalo, salje robu i pouzecem.

Back