GDE da kupim...

U belom omotu ima i crna i bela čokolada. Omot je identičan ( čak i deklaracija :mrgreen: ), samo je čokolada unutra drugačija.

Hvala na objasnjenju, samo jos da mi se i rzorica javi gdje je kupila u Subotici pa da ja za vikend krenem u potragu
I ovu Scholade treba da potrazim jer za nju sigurno znam da sam je vidjala po pijacama, a ovu Sabacku ne, pa ako mi se posreci da nadjem obe vidjecu koja mi je bolja

Hvala na objasnjenju, samo jos da mi se i rzorica javi gdje je kupila u Subotici pa da ja za vikend krenem u potragu
I ovu Scholade treba da potrazim jer za nju sigurno znam da sam je vidjala po pijacama, a ovu Sabacku ne, pa ako mi se posreci da nadjem obe vidjecu koja mi je bolja

Daco, Šabačku čokoladu imaš na buvljaku 50 din je 200g. Bela i crna je ista cena i isto pakovanje. ovo što sam ja kupila je u crvenom omotu ali nisam zadovoljna što se glazure tiče. Za druge stvari je dobra (recimo za ukrase od čokolade, čokoladne korpice i sl.)
Na mlečnoj pijaci je 60 din ista ta. Ali imaš i neku austrijsku, čini mi se, ona je 200 din al 400 g.

Malo sam gledala po netu gde bih mogla kupiti kutije za kolace i podmetace za torte, mada sam videla da je dosta vas reklo da ih nabavlja u Pakom-Leskovac doduse samo kutije nisam kod njih videla i podmetace za torte. Ja nadjoh neku firmu D-box iz Beograda pa me interesuje da li je neka od vas kod njih kupovala kutije i podmetace i kakva su vam iskustva ako jeste ili mi je ipak bolje da narucim iz Pakoma

E ja pogresila izvinjavam se! Ovi D box isto vrse dostavu i na sajtu pise da je besplatna a kutije ok 1 kg su po 100 kom u pakovanju i jedna je 13 din

E ovako, ja sam narucila kutije od http://www.macediv.co.rs/torte.html i izasli su mi u susret da mi posalju po pola pakovanja jer sam prvi put uzimala od njih pa da ispostuju musteriju, inace kod svih dikertnih proizvodjaca mora da se uzme citavo pakovanje. Negdje na prvih stranicama ove teme isto te razgovaralo o ovome pa mozete naci jos neke firme, ali svi tako salju. Znaci uzela sam po 25 kom pravougaonih i okruglih tacni, tako isto i kutija za torte. Dostava kako kod njih tako i kod Dbox je besplatna smao za teritoriju Beograda, meni su poslali poslije razgovora telefonom odmah sutradan i stiglo mi je isti dan. Postarina ya sve to je bila 650din, to naravno ide po tezini...
Nadam se da sam barem malo pomogla

ovako,dvokomponentni silikon bi mozda mogao da se nadje u firmi SIKA.to je svajcarska firma koja se bavi iskljucivo silikonima i ima predstavnistvo na batajnickom putu.ako neko ima vremena neka ispita informaciju.

Back