GDE da kupim...

Pa, valjda će videti da toga neće biti od primerka po 10 kom. Ako je baš toliko savestan pa da platim ja to da ne propadne ova zemlja. A i mi podržavamo shipping umesto da jednostavno kažemo da su to troškovi špedicije i plus troškovi carine, ako se ne varam?
Pa dame tender je otvoren. Meni nije ništa hitno i mogu da čekam. U svakom slučaju konsultovaću cilence pre nego bilo šta poručim i onda čekamo da vidimo šta će i kada stići.

Posle 10 dana čekanja jutros stigli plehovi odnosno obruči. Obzirom da ležim već 4 dana ubijena od nekog virusa i sa temperaturom preko 39 stepeni, MM je primio pošiljku. Čim sam videla kako je upakovano znala sam da nije dobro. Čovek je uradi dva pravougana obruča umesto okrugle, Dimenzije idu ovako 15x10x10 i 20x15x10. Zvala sam i rekla da ću mu vratiti i da nije korektno što me nije ili saslušao ili je napamet radio.Rekao je da će mi vratiti novac i da će nadoknaditi poštarinu. Ne želim da mi nadoknadi poštarinu. Mnogo sam tužna. Nemam želju više ni da imam te obruče. Znala sam čim se nečemu toliko radujem da će se to loše završiti a i bila sam lenja da skoknem do ceraka čini mi se da je rekao da se tamo nalazi ili bele vode, ma ne znam gde beše! Eto, nastavak sledi. Videćemo epilog.

ja sam u LE kod limara porucila plehove, doduse ne obruce, one kao Dacine za tanke korice a la dobos....oko 5mm dubine i po komadu su u proseku nesto jace od 200din. doduse nisam ih jos videla, treba ovih dana sveki da mi salje...

Unchi s nestrpljenjem ih i ja čekam:)))
A onda nema kraja tankim koricama!Samo moram vidjet sa Dacom koliko se dugo peku u tim limovima...
one sa bjelanjcima i lješnjakom....Na visokoj temperaturi kao da se stisnu a ne osuše,tako da ja i dalje pečem na 170 C iako jako tanko razmažem.

Cilenece tebi sam napisala koje su dimenzije a čovek me ubio pričom da me nije čuo da treba da budu okrugli. Ma nije nego. Ma ja sam se toliko razočarala da me je ova cela priča baš pogodila. Pare su na zadnjem mestu ali ubi pomisao da nikad iz prve ništa u životu nisam dobila. Čuj dobila, kupila. Do čega god ljudi dolaze lako ja se baš napatim. E sad je ovo već patetika, neću više da trabunjam.
Cilence, baš si vidovita. Epilog će biti onakav, kakav si rekla.!

Cilenece tebi sam napisala koje su dimenzije a čovek me ubio pričom da me nije čuo da treba da budu okrugli. Ma nije nego. Ma ja sam se toliko razočarala da me je ova cela priča baš pogodila. Pare su na zadnjem mestu ali ubi pomisao da nikad iz prve ništa u životu nisam dobila. Čuj dobila, kupila. Do čega god ljudi dolaze lako ja se baš napatim. E sad je ovo već patetika, neću više da trabunjam.
Cilence, baš si vidovita. Epilog će biti onakav, kakav si rekla.!

E baš mi je žao što je tako ispalo sa plehovima.. A epilog, kakav god da bude imaće srećan kraj, ... u to sam sigurna, samo se nemoj nervirati dok taj kraj ne dodje... :cmok2:

Back