Gde ćete na more?

Ja cu u Grcku na more..Otkad sam pre pet godina kupio kampprikolicu u kampu Arion u blizini Leptokarije idem svake godine pocev od sredine maja... no menjamo se na svakih 23 dana sa Prijateljem, njegovom kcerkom, mojom kcerkom i nas cetvoro delimo sumu od oko 2400 eura godisnja poddrska.. lepo je sumovito, wc i tusevi u redu..asvaltirana unutrasnjost moja je prikolica Hoobby525 sa dve spavaonice...veliki kreveti..u blizini su tri marketa plus Lidl u Leptokariji oko 6km..lepo uredjeno i prikolica stoji celu godinu na istoj lokaciji. U promenama meni dodje ukupno 43 do 45 dana po sezoni a od stvari koje posedujem tamo to je velika kuhinja, dva friza, stolovi stolice za rucavanje i jos puno kamp opreme koje nosim na plazu..Komotno je i sumovito tako da nema vrucine..Kupatila sa tusevima, wc ..ne cucavci ciste se i odrzavaju, u toku celog dana.. sudoperi sve to na oko 20metara..nemam slike od kampa no prema moru imam nekoliko/..
public

public

public
Može li malo objašnjenje?
Kupio si kamo prikolicu i mesto u kampu ako sam dobro razumela?
Koliko je to koštalo i kako si došao do mogućnosti da to kupiš?
Za godišnju podršku mi je jasno.
Sviđa mi se to kao opcija.

@Mister , može li
malo objašnjenje?
Kupio si kamp prikolicu i mesto u kampu ako sam dobro razumela?
Koliko je to koštalo i kako si došao do mogućnosti da to kupiš?
Šta godišnja podrška od 2400 evra obuhvata ?
Ima u Grckoj prodaju kampova samo ako.. ukucas prodaja kamp prikolica u Grckoj.. tako sam i ja kupio kamp prikolicu sa placom.. ja sam je uzeo oko 8000 eura sad su skuplje.. mozda ista prikolica kao moja sad kosta oko 12 do 15 000 eura..Godisnja poddrska obuhvata sve sto je potrebno ..Wc, kupatila Struja , plac prtikolica ostaje i kad zavrsi sezona na istom mestu..neke se prodaju zajedno s nadstresnicom nad ceo kamp oko 45 do 48 kvadrata..Bolje je naci prikolicu sa tendom jer i u tendi mogu da stoje jos dva lezaja kao i kod mene uostalom ..Imam dva frizidera jedan u tendi drugi van tende spore,t i jos tristo drugih sitnica koje cete doneti u kamp..Kampovi se obicno prodaju sa frizom, stolom i stolicama i td.. u blizini mog kampa nalaze se jos tri velika kampa, Posejdon, Odisej ,Afroditi i svi su unutar kampa asfaltirani i pod sumom su..a
sad se kod nas desila promena..Kcer od mog prijatelja dovukla iz Holandije prikolicu a gazda joj obezbedio plac tako da smo sad samo troje korisnika ..broj korisnickih dana u teku sezone sad iznosi oko 60 dana..U proseku cemo godisnje placati svako po 800 eura....na pet rata ako tako hocete..Napominjem da su u ostalim kampovima pravila drugacija.. noraspitajte se pa vidite.. Svaki od kampova ima tel...ja ne znam njihov broj..

za dodatna objasnjenja pisite ovde...

Poslednja izmena:
Ima u Grckoj prodaju kampova samo ako.. ukucas prodaja kamp prikolica u Grckoj.. tako sam i ja kupio kamp prikolicu sa placom.. ja sam je uzeo oko 8000 eura sad su skuplje.. mozda ista prikolica kao moja sad kosta oko 12 do 15 000 eura..Godisnja poddrska obuhvata sve sto je potrebno ..Wc, kupatila Struja , plac prtikolica ostaje i kad zavrsi sezona na istom mestu..neke se prodaju zajedno s nadstresnicom nad ceo kamp oko 45 do 48 kvadrata..Bolje je naci prikolicu sa tendom jer i u tendi mogu da stoje jos dva lezaja kao i kod mene uostalom ..Imam dva frizidera jedan u tendi drugi van tende spore,t i jos tristo drugih sitnica koje cete doneti u kamp..Kampovi se obicno prodaju sa frizom, stolom i stolicama i td.. u blizini mog kampa nalaze se jos tri velika kampa, Posejdon, Odisej ,Afroditi i svi su unutar kampa asfaltirani i pod sumom su..a
sad se kod nas desila promena..Kcer od mog prijatelja dovukla iz Holandije prikolicu a gazda joj obezbedio plac tako da smo sad samo troje korisnika ..broj korisnickih dana u teku sezone sad iznosi oko 60 dana..U proseku cemo godisnje placati svako po 800 eura....na pet rata ako tako hocete..Napominjem da su u ostalim kampovima pravila drugacija.. noraspitajte se pa vidite.. Svaki od kampova ima tel...ja ne znam njihov broj..

za dodatna objasnjenja pisite ovde...
Ja kupio svoj stan, 100 metara od plaže, sa parkingom, balkonom i pogledom na more. Godišnji troškovi oko 250e. I još mu cena raste i to prilično.,tako da mislim da je ovo bolje rešenje od prikolice.

alooo Ljubota nisi pomenuo koliki su pocetni troskovi odnosno koliko kostao stan i njegova renovacija...shvatljivo mi je tih 250 eura... struja ,voda to je kasnije cisto placanje režije..I ja sam mogao u Grckoj uzeti dvosoban stan za oko 70 hiljada eura no nisam jer deca od moja kceri zele da se s nekim igraju a ovde ima puno dece..i plaza je blizu..a mali ima 4g on prvi pocinje od oko 10 maja sa prijateljem,,,

Back