Game Of Thrones

utisak je kao da je najzanimljiviji deo prosao - borba sa NK, ali ostaje dosta zanimljivih likova (Greyjoy i Sersei sjajni, Sansa postaje opasnica). Inace zasto je Misandei toliko bitna, izgleda da sam nesto propustila? :lol:

546717

546718

Sve sam pogodio. I da Arya ubija sve i da ce da se smuvaju Dzejmi i Briana. Svaka mi cast. :D

Epizodica nije bila losa.

Nekako mi je glupo da je bas Melisandei u prvim borbenim redovima. Nije bas ni jasno kako su je uhvatili. Ali ajde. To je minus.

Deneris ce ko Cezara da smaknu kako je krenulo.

Cvrc, ubiše zmaja, Melisandre bez glave, Deneris besna ko ris...
Arija i Hound imaju neraščišćene poslove na jugu...
Budalaštine, usraše seriju.... (još uvek se nadam da grešim, ali kako pogledah trailer za epizodu 5... Grejdžoj se zajebo pa čuo zmaja iza sebe...)

Sra-nj-e u najavi.

Ovo sa Grejdžojem pogodih... ali ovaj pokolj... Hound...
Onaj ludi kralj je još bio i dobar....
Ajd da vidimo i tu poslednju....

Šta mi napraviše od kalisi :(

Ne valja ovo ništa. Valonkar :lol: ? Od ruke mlađeg brata beše? Čemu ovaj masakr?
Loša izvedba cele priče na kraju, ne epizode,ona je ok čak i dobra. Ali ovo je trebalo da se razvuče na ne deset epizoda nego barem dvanaest, da se isprati dosadašnja priča, da se odgovori na pitanja koja se provlače od starta. NK čekaš razjašnjenje a ono Arja skoči i nikom ništa,o čemu smo pričali sedam sezona i xx godina otkad je prva knjiga izašla? Sersei, ode bez borbe praktično. Zlatna družina...čemu su služili osim za bbq na deset sekundi. Sve zbrzano da se uglavi u neki kalup. Nije baš da su zasrali kao Lost ali opet, poslednja sezona jednostavno nije dobro urađena ne znam šta sad da se desi u poslednjoj epizodi.

Никад нисам волео Денерис као лика, али што Бениоф и Вајс лупетају, брате мили...Све почевши од пете сезоне је таква гомила глупости да не знам одакле да почнем...

Šta mi napraviše od kalisi :(

Ne valja ovo ništa. Valonkar :lol: ? Od ruke mlađeg brata beše? Čemu ovaj masakr?
Loša izvedba cele priče na kraju, ne epizode,ona je ok čak i dobra. Ali ovo je trebalo da se razvuče na ne deset epizoda nego barem dvanaest, da se isprati dosadašnja priča, da se odgovori na pitanja koja se provlače od starta. NK čekaš razjašnjenje a ono Arja skoči i nikom ništa,o čemu smo pričali sedam sezona i xx godina otkad je prva knjiga izašla? Sersei, ode bez borbe praktično. Zlatna družina...čemu su služili osim za bbq na deset sekundi. Sve zbrzano da se uglavi u neki kalup. Nije baš da su zasrali kao Lost ali opet, poslednja sezona jednostavno nije dobro urađena ne znam šta sad da se desi u poslednjoj epizodi.

Verujem da će Tirionovo hapšenje i suđenje biti centralni događaj.

I dalje se nadam da će Martin u knjigama objasniti mnogo štošta što je činilo GOT priču.
Iskreno sad mi totalno svejedno šta će biti u finalnoj...jednostavno su me "spustili" . Baš sam razočaran sezonom.

Poslednja izmena:
Ajde sve ali ovaj zmaj ko da odjednom umesto vatre ima lasere, topove, eksplodira tvrdjava u momentu. Ajde da gori malo pa se srusi nego ko da pogadja tomahavkom.

Srusi ceo grad, a nije mogao nista zombijima na livadi.

Ona dvojica se zalete i sruse zid ko da je od stiropora.

Lanisterske trupe nista, zlatni nista....

Sve bezveze.

Jedino sto je valjalo su scene sa Aryom. Mada ko sto neko rece pogresan lik da se valja po prasini.

I ono idu celim putem od Zimovrela i onda za 5 sekundi Sandor preobrati Aryu. A jahali mesec dana.

Zbrzano, Cersei i Dzejmi da umru u nekom podrumu, Deneris poludela za epizodu i po, a zmaj popali celi grad bez da ga obori bar 50 samostrela.

A onog drugog pogodila 3 od 3 bez greške kao snajperom da su gađali :lol:
Tačno se vidi da su otaljavali. Pare su legle odavno , malo će ih pljuvati fanovi po netu, a oni mogu na miru da upropaste Star Wars :lol:

A onog drugog pogodila 3 od 3 bez greške kao snajperom da su gađali :lol:
Tačno se vidi da su otaljavali. Pare su legle odavno , malo će ih pljuvati fanovi po netu, a oni mogu na miru da upropaste Star Wars :lol:

Kao što na žalost predvideh - zasraše ga kao Rome, isto godinu dana pauze i cvrc.
Sad mi je jasno zašto se RR Martin nije oglašavao, nije ni sarađivao nešto sa njima na poslednjem serijalu.
Ona dvojica kao dva stondirana narkomana......

Nadam se da će bar ona scena o kojoj je RR Martin priča nekoliko godina izvući stvar,, gde Džon treba da se 'preobrati' u zmaja...

Pa sad nece da izgori, ali oce da se otruje. Bez sekire nista.

Ili onog noza Aryinog. Sad kazu da se to Bren vratio u proslost i dao Aryi noz jer je znao da ce ona ubiti NK. Mozda ce i za Deneris da posluzi. :D

Back