Doooobro...i šta je bila poenta priče sa NK? Nekako se sve prelako završilo, bez konkretnih objašnjenja i dublje priče šta je on i zašto je na ovom svetu uopšte . Osim u ovoj epizodi da ubije Brena ali nije postojao hiljadama godina samo zbog toga sigurno.
Inače morao sam sliku na tv-u da štimujem da bih video išta,pa vrteo na početak posle pola epizode jer nekako je sve mračno i maglovito ispalo, mislim realizam na stranu pola bitke je negledljivo naročito ako se gleda preko dana na dnevnom svetlu na velikom tv. Tehnički mislim da bitka nije dobro snimljena.
Ova epizoda je srušila brdo teorija naročito o Azor Ahai
E sad što se tiče poginulih očekivao sam veći i značajniji spisak . Džora i Teon su najznačajniji iz priče. Melisandra poslednja scenaDanderion,Ed iz NS i Lijana Mormont su ipak sporedni. Ne razumem smisao bespotrebnog žrtvovanja Dotrakija na startu u prvih deset sekundi bitke. Kad je Melisandra u razgovoru sa Arjom pričala o svrsi i posle "brown eyes,green eyes" zastala i dodala ...."and blu eyes" nekako sam znao da će ona presuditi NK. Jedino mi nije jasno odakle je pala jbt. Mislim u trenutku jedan walker gleda nešto u stranu a u sledećem pada sa neba na leđa NK. Simbolika sa bodežom je sjajna. Takođe deo u kripti je ok ali mogli su makar Neda da vaskrsnu kad su ostale starkove podigli
Sad ide ekipa na jug bez Dotrakija, vrlo malo preteklih neokaljanih,vitezova od Dola i više od pola severnjačke vojske...ali imaju Arju![]()
Што се тиче Дотракија...
Верујем да су сви очекивали да ће тај јуриш Дотраки коњице покосити хиљаде зомбија.
Не верујем да је ико веровао да ће их дочекати буквални цунами мртваца. А да не помињем снежну олују, која им је пуно проблема направила.
Такође, не верујем баш да су сви Дотраки ратници били ту. Верујем да је доста њих остало и у Змајкамену (или како год је српски превод имена тог града).
Не верујем да је ико веровао да ће их дочекати буквални цунами мртваца. А да не помињем снежну олују, која им је пуно проблема направила.
Такође, не верујем баш да су сви Дотраки ратници били ту. Верујем да је доста њих остало и у Змајкамену (или како год је српски превод имена тог града).

Danderion,Ed iz NS i Lijana Mormont su ipak sporedni. Ne razumem smisao bespotrebnog žrtvovanja Dotrakija na startu u prvih deset sekundi bitke. Kad je Melisandra u razgovoru sa Arjom pričala o svrsi i posle "brown eyes,green eyes" zastala i dodala ...."and blu eyes" nekako sam znao da će ona presuditi NK. Jedino mi nije jasno odakle je pala jbt. Mislim u trenutku jedan walker gleda nešto u stranu a u sledećem pada sa neba na leđa NK. Simbolika sa bodežom je sjajna. Takođe deo u kripti je ok ali mogli su makar Neda da vaskrsnu kad su ostale starkove podigli