Game Of Thrones

Разлике књига и серије у сликама.

128.png

218.png

318.png

410.png

Глумци из серије у улогама у којима их не бисте препознали.

1. Николај Костер Валдо(Џејми Ланистер) у улози шерифа у филму Небеско краљевство
1978.png

2. Џејсон Момоа(Кал Дрого) у Чуварима плаже
Baywatch-Hawaii.jpg
3. Џером Флин(Брон) као музичар
1200.jpg
4. Марк Еди(Роберт Баратеон) као Фред Кременко
b878a2b5b242f10962bbdfdc57b5c824.jpg
5. Ед Скрајн(први Дарио Нахарис) у Deadpool
tumblr_inline_nt8ysawkRI1sl6jqt_500.jpg

Zapravo, jedini razlog je bio sto je imao obaveze oko snimanja Transportera u kom je glumio glavnu ulogu. Nazalost, to je jedini razlog, a ne zato sto producenti imaju 2 grama mozga :)
Ali eto zamenjen je, to je vazno :D

Lično, taj glumac me nervira u svakoj ulozi. Deadpool je zanimljiv film jer po mnogo čemu odstupa od stripovskog klasičnog šablona (Marvel/DC comics), čije adaptacije sve manje-više liče jedne na druge sa nijansama razlika, ali čim se on pojavi na ekranu prestaje ostatak filma i vraća se cinematik kliše u potpunosti.

Iskreno, nisam jos dotle stigao u knjigama, ali drugi koji jesu mi kazu da je prvi glumac bio mnogo bolji, da je Dario zapravo takav, pun sebe i arogantan, zna da je lep i zgodan i faca i jedan od najboljih boraca i tako se i ponasa.

- - - - - - - - - -

A takodje iz price sam cuo da su npr. kralj Stanis i princ Oberin najbolje kastovani od svih, da je nacin na koji su glumci izneli uloge savrsena kopija likova iz knjiga.

Obojica su u pravu...Stiven Dilejn je apsolutno savršeni izbor za Stanisa, ali lik je dosta drugačiji od onog iz knjige po određenim potezima i sudbini koja ga zahvata. Riječ je o kastingu, a ne poređenju likova.

Prvo je do Dilejnogov legendarnog glumačkog talenta, koji je nesporan (sve je odlično urađeno, do samih Stanisovih tikova), a drugo do scenarista i uopšteno autora serije.

Back