903
Ističe se
- Poruka
- 2.723
I je l' iko sazna na kraju sto li je Maloprsticev poklon babi?
Lansel Lanister.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I je l' iko sazna na kraju sto li je Maloprsticev poklon babi?
Lansel Lanister.
Kojoj babi?![]()
Koliko sam ja shvatio,a mozda i nisam dobro.
Maloprstic je rekao za vezu izmedju Lansela i kraljice ,Oleni.
Sto je ona iskoristila da se osveti.
A kako je ona to iskoristila?
Informacije prosledila Visokom vrabcu,posle cega je kraljica uhapsena i ponizena.
Mislim ne znam sta bi moglo drugo biti,ja samo tako povezao.
Posto je hapsenje kraljice usledilo odmah nakon posete Maloprstica.
Зашто сви мрзите Денерис ?
Zato sto nemaju pojma . Ona je jedna od najpozitivnijih likova i uopste nije losa glumica . Lupaju gluposti .
Заборавио си да кажеш да је једнодимензионална, лицемерна, никада не учи на грешкама, изазвала је више несреће него добра у градовима које је ,,ослободила'', па су други морали да поправљају њене брљотине...
Заборавио си да кажеш да је једнодимензионална, лицемерна, никада не учи на грешкама, изазвала је више несреће него добра у градовима које је ,,ослободила'', па су други морали да поправљају њене брљотине...
Ne brate , gresis veruj mi . Ona je uz Dzona najpozitivniji lik u seriji . I 90 posto publike iscekuje finale u kom ce se njih dvoje vencati i vladati celim svetom zajedno .
Mene na primer najvise nervira Margeri i njena bakuta , kad je Sersei digla u vazduh ono svetiliste mojoj sreci nije bilo kraja jer je podla kucka Margeri konacno uginula .
Jer vidis upravo ona - Margeri je licemerna a Dineris je dobra osoba i zeli dobro svim ljudima .
Ja mislim da ti nas malo trolujes![]()
Zasto ?
Ne brate , gresis veruj mi . Ona je uz Dzona najpozitivniji lik u seriji . I 90 posto publike iscekuje finale u kom ce se njih dvoje vencati i vladati celim svetom zajedno
ona je majka zmajeva i oslobadja robove , ona spasava svet od zlih ljudi
Sta Deneris dodje Dzonu?
Deneris nije licemerna

I da li je moguce da se iscekuje kraj tipa,vencace se i zivece srecno i dugovecno do raja zivota.
nije tacno da se nije bunila protiv ropstva dok je bila udata za Droga , uzmi ponovo odgledaj prvu sezonu i videces da je stalno oslobadjala robinje
Drugo , stalno potenciras to oko njenog oca Ludog kralja i non stop se vrtis oko toga e pa uzmi pogledaj u jednoj epizodi u poslednjoj sezoni kad joj dodju Theon Grejdzoj i njegova sestra , e pa u toj sceni Deneris kaze : nasi ocevi su bili losi ljudi i upropastili su Westeros ali mi cemo biti bolji od njih .