Karakondzula1
Primećen član
- Poruka
- 541
Зашто сви мрзите Денерис ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je muzika bila najbolja do sad..Jedva nadjoh pesmicu
Sad kontam da ce u sledecoj sezoni Dzejmi da ubije sestru,a Ajra da nastavi svoj killing spree samo ne znam dal ce da ode kod rodbine il ce biti samostalni igrac do kraja....
PS:Neko je pitao za Edmjura, pa rekli su u seriji da je i dalje ziv i u zatvoru...
PPS:Koje su sanse da nas zeznu za Snovishu i da je mu je neko drugi ipak caca?![]()
Za one koji su ljubitelji muzike kao ja...iz sljedeće epizode:
A epizoda se završava po svemu sudeći ovako:
Zato što je dvodimenzionalni pretenciozni lik koji je overpowered samo zbog zmajeva, zato što je izuzetno egocentrična, sve njene replike su copy-paste iz superherojskih filmova. I povrh svega, Emilija Klark je užasna glumica. Mada sam i pri čitanju knjige uvek jedva čekao krajeve njenih poglavlja, samo da ih se otarasim.
Nije baš tako crno-bijelo...Deneris ima u sebi tračke targerijanskog ludila što je naslijedila vjerovatno incestom...u njoj se nalazi i Vizeris, iako ne mali. Da nije Tiriona, koji je preuzeo ulogu Baristana Selmija, rado bi ona gomilu nedužnih pobila (to što bi poslije plakala za njima, jer je klinka koja u momentu ne razmišlja, druga je stvar). Do toga je najviše došlo do izražaja kada je jednog bivšeg robovlasnika bacila zmajevima da ga na oči svih rastrgne (bez ikakvih dokaza o njegovoj umiješanosti u bilo šta).
Scenski smisljeno kako bi joj Tirion ispricao pricicu o Dzejmiju i kako bi napravili vecu teatralnost serije onom scenom sa masterima. GoT u zadnje 2 sezone cesto nema realnu logiku.
Ne bih rekao, prevelika je razdaljina između ta dva događaja. Ne prave se toliki planski...
A ako jeste svjesno, u šta ne vjerujem, onda je čak za pohvalu![]()

Pa gledaj ona je htela da zari i pali, a on joj predlozio pregovore i ispricao Dzejmijevu pricicu.
Odmah nakon toga, u istoj epizodi, imamo scenu sa masterima i Deneris kako dominira.![]()
Pa ja nisam pominjao tu scenu.
U to vrijeme Deneris uopšte nije ni upoznala još Tiriona.
Evo je:
Bukvalno joj se u očima vidi taj psihopatski dio kada je ovaj spaljen živ i ubrzo rastrgnut; vjerovatno jednim dijelom i uživanje u plamenu koji posmatra neko sa određenim divljenjem već i gotovo opsesijom.
Mislim da je vrlo ključno to što je pokazala da joj nebitno da li je neko nevin ili ne (što je dokazala i na djelu, jednim krajnje svirepim ubistvom čovjeka koji je možda baš i potpuno nedužan za bilo šta za šta se bivši robovlasnici sumnjiče - dakle nije u pitanju samo prazna riječ).
Potpuno je zamislivo da Deneris ostaje bez Tiriona i recimo Misandei umre tragičnom smrću, a njen odgovor bude - da se pretvori u ono što je Sersi danas. Ona je mlada, tako da su Selmi i ona pedofilčina mogli kao neka vrsta roditelja uticati na nju; (za) sada ima Tiriona kao savjetnika koji joj je glavna veza sa svijetom. Ne zaboravi ni da targerijansko ludilo se ne javlja odmah naprasno, već dolazi sa godinama, a dešavanja iz 5. sezone su mogla da ukažu da je na putu možda, u slučaju Deneris.
Takođe vidimo koliko je brzo zaboravila na djevojčicu koju su zmajevi spalili. Jbg, vjerovatno joj ne bi trebalo puno da oprosti Melisandri da je ova na njenoj strani, dok god to znači da će joj pomoći da se domogne prestola.
Nece biti tako, jer su Targerijani ili ludi ili velicanstveni, a logicno je sta je kod Deni. Ipak je Baristan bio mnogo bitan i njegova smrt ju je razbesnela.
Никада нећу разумети кретене зашто су елиминисали сер Баристана из приче. Могли су и без његовог жртвовања да доведу Тириона да буде њена десница, а да Баристан буде командант њене гарде. Али не, њима је било битније да га убију на што глупљи начин, а то што је њихов љубимац Ремзи лако отресао 20 људи полуго, ником ништа, ј..о их Ремзи. Проклети кретени...

)Kako ja Tergarjenovac mogu da je mrzim....
Mnoge ljude ne nervira toliko sam lik koliko ne baš sjajna gluma Emilie Klark...sa druge strane dobar deo je voli baš zbog Emilie Klark(ne zbog glume)

...Sersei zglajznula totalno...mnogo mi žao mlade kraljice bila mi simpatična...scena na kraju sa flotom sa zmajem Tergarjena na crnim jedrima....****** koliko sam to čekao...kad sam pročitao prvu knjigu i ne pamtim 

Sad kontam da ce u sledecoj sezoni Dzejmi da ubije sestru,a Ajra da nastavi svoj killing spree samo ne znam dal ce da ode kod rodbine il ce biti samostalni igrac do kraja....
, dobila troje dece
, nadživela ih
, ostaje da je "mali bata" zadavi...e sad tehnički Tirion je odličan kandidat a svi znamo da želi to jako, ali po nekim tumačenjima baš zato što se plaši njega nije isključeno da se misli na Džejmija koji je tehnički nekoliko minuta mlađi....a i ne očekuje sa te strane udarac
Izgubila svu decu i jos ponizena kao najgora gresnica, ...

Sad mi pade na pamet jedno pitanje - a šta se desilo s onom crvenom sveštenicom u Mirinu? Ona se nakratko pojavila, zaplašila Varisa i odjednom nestala. Mislio sam da će imati veći značaj i ulogu u seriji. Nije ni da smo je videli na samom kraju.
Inače, ona kako je najavila posle prve sezone da više neće da radi nove gole scene, kapiram da je to bio samo strateški potez da bi je kasnije mnogo više platili da im se skine, što je učinila u ovoj sezoni. Zato je i izričito naglasila da nije bio body-double, i sad je odjednom "ponosna na svoje telo". Jes' vala, i ja bih bio ponosan da se skidam da mi plate finu svotu novca.
Никада нећу разумети кретене зашто су елиминисали сер Баристана из приче. Могли су и без његовог жртвовања да доведу Тириона да буде њена десница, а да Баристан буде командант њене гарде. Али не, њима је било битније да га убију на што глупљи начин, а то што је њихов љубимац Ремзи лако отресао 20 људи полуго, ником ништа, ј..о их Ремзи. Проклети кретени...
Izgleda da jedini ja simpatisem Sersi. Izgubila svu decu i jos ponizena kao najgora gresnica, pa sta joj ostaje nego da zahladni i poubija sve redom, ne moze se stalno ni plakati jbote...
U tim velikim nesrecama covek postaje psihopata jer jednostavno svest i podsvest tako reaguju. To sto je spalila onu katedralu je po meni jos i najprirodnija stvar samo je pogresila sto nije izvukla Tyrell-ove odatle...
po proročanstvu od veštice dok je bila dete: udala se za kralja, dobila troje dece
, nadživela ih
, ostaje da je "mali bata" zadavi...e sad tehnički Tirion je odličan kandidat a svi znamo da želi to jako, ali po nekim tumačenjima baš zato što se plaši njega nije isključeno da se misli na Džejmija koji je tehnički nekoliko minuta mlađi....a i ne očekuje sa te strane udarac
![]()
Neko je lepo primetio.biće zanimljivo na koju stranu će Džejmijev lik krenuti, odanosti sestri i ljubavi, ili razuma jer se ova transformisala u pravo hladno čudovište,klasični negativac

Izgleda da jedini ja simpatisem Sersi. Izgubila svu decu i jos ponizena kao najgora gresnica, pa sta joj ostaje nego da zahladni i poubija sve redom, ne moze se stalno ni plakati jbote...
U tim velikim nesrecama covek postaje psihopata jer jednostavno svest i podsvest tako reaguju. To sto je spalila onu katedralu je po meni jos i najprirodnija stvar samo je pogresila sto nije izvukla Tyrell-ove odatle...