Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.228
Hmm...
Ne ta dvojica.
Stvar je ukusa, zaista, ali ako govorimo o razlikama objektivno gledano, drugačiji su likovi. E sada koji se nekome sviđa više, to je drugačije pitanje (i stvar afiniteta).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm...
is this the part where I say: "pa njemu su unakazili, tebi nisu, to je sve subjektivno" ?![]()
To nije Sean Bean. Ili bar nije Ned Stark. To je Brendon Stark, Nedov stariji brat.
To bi bilo prilicno smesno. Onda bi ceo zid izgubio svoju prvobitnu svrhu, da spreci prolazak WhiteWalkeraNego gledam one Ugovore o kojima smo pričali...
Sersei će biti i u 8-mom ciklusu, pitanje je kakvi su putevi Deneris i Džona..
Takođe nešto razmišljam o onoj sceni sa broda kada Gilly gleda fascinirano u vodu. Obzirom da je s onu stranu zida, povezana na neki način sa WhiteWalkerima, čini mi se da će i ti 'Ledenjaci' na ovu stranu zida popud Džingis Kana kad je harao Kinom - zaobići će ga. Predpostavljam da će iskoristiti dolazak zime i zalediti deo mora oko zida sa istočne strane i jednostavno prošetati do druge strane.
Pitam se, hoće li nova, fatalna opasnost ujediniti krvne neprijatelje...

To bi bilo prilicno smesno. Onda bi ceo zid izgubio svoju prvobitnu svrhu, da spreci prolazak WhiteWalkera
a i inace. sta sprecava nekog mrtvog da predje more? davljenje?![]()
To bi bilo prilicno smesno. Onda bi ceo zid izgubio svoju prvobitnu svrhu, da spreci prolazak WhiteWalkera![]()
Pa nagovešteno je da će proći.. Pitanje je kako.
Sve vreme u seriji gledamo isečke iz istorije, spletkarenje je kao kod Bordžija, rat kao rat ruža, zid kao onaj na kraju rimskog carstva u Engleskoj, Dothraki kao neki miks Huna i Mongola, drevna Valarija kao zaboravljena civilizacija Mu....
Kao što rekoh, Džingis Kan nije razbio kineski zid, on je otišao do Koreje do njegovog kraja i - zaobišao ga...
... mada ja ne verujem da ce ga zaobici, mozda nadju onaj rog zime i njime sruse zid.Interesantno... mada ja ne verujem da ce ga zaobici, mozda nadju onaj rog zime i njime sruse zid.
P. S. Mislim da je drevna Valirija vise inspirisana Atlantidom, a zid Hadrijanovim zidom.
Šon Bin rekao bih da jeste.
![]()
То је требало да буде оригинална пилот епизода, у којој би била приказана смрт Рикарда и Брендона(Шон Бин као Брендон)
A ko je tu glumio Neda?
Gde si procitao da je ovo Son Bin?
Gde god sam gledao, pise da je neidentifikovan glumac. Okacio sam i link koji govori sve ovo sto si ti rekao, osim da je to Son Bin.
Па, у најмању руку неко ко мени личи на Шона Бина, лично сам претпоставио да је то на слици он, па сам се излануо...
I je l' iko sazna na kraju sto li je Maloprsticev poklon babi?