Gađenje u Seksu

Postoje neke 3 opcija kada je "gadljivost" u pitanju:
Prva je da su ljudi konvencionalno gadljivi od konvencionalno gadljivih stvari/aktivnosti i tu se uglavnom ništa neće desiti.
Druga opcija je da su "gadljivi" ali ih iz nekog razloga degradacija/poniženje lože
Treća opcija su ovi koji su probali te stvari koje su im gadljive i što su prevazišli ono konvencionalno gađenje.

Iz nekog mog iskustva, u odnosima dođe do problema kada "gadljive igrice" izađu iz dešavanja u spavaćoj sobi u smislu da se prenesu i u svakodnevnicu bez neke diskusije o tome, onda degradacija pređe u formu ponižavanja i to najčešće izazove neke negativne posledice po sam odnos.

Postoje neke 3 opcija kada je "gadljivost" u pitanju:
Prva je da su ljudi konvencionalno gadljivi od konvencionalno gadljivih stvari/aktivnosti i tu se uglavnom ništa neće desiti.
Druga opcija je da su "gadljivi" ali ih iz nekog razloga degradacija/poniženje lože
Treća opcija su ovi koji su probali te stvari koje su im gadljive i što su prevazišli ono konvencionalno gađenje.

Iz nekog mog iskustva, u odnosima dođe do problema kada "gadljive igrice" izađu iz dešavanja u spavaćoj sobi u smislu da se prenesu i u svakodnevnicu bez neke diskusije o tome, onda degradacija pređe u formu ponižavanja i to najčešće izazove neke negativne posledice po sam odnos.

To je to..
Zato ja uvek kažem da o tim stvarima u realnim okolnostima ne treba pričati..ni sa partnerom...

To je to..
Zato ja uvek kažem da o tim stvarima u realnim okolnostima ne treba pričati..ni sa partnerom...
U realnim oklonosima i sa nasumičnim ljudima nije baš preporučljivo - u većini slučajeva će pobeći glavom bez obzira.
Sa partnerom je malo drugačija situacija, po meni ako me nešto loži/radi što je vezano za seks uglavnom ću to pomenuti i o tome pričati sa partnerkom pre no što se sam odnos nešto dublje razvije. Jer ono potencijalna je situacija da mi samo klasičan seks neće biti dovoljan u nekom momentu i tu onda može doći do problematike za sam odnos tj. uglavnom do razlaza.
Pored toga kroz priču koju sam imao sa ljudima, provalio sam da dosta ljudi krije svoje seksualne želje čak i od partnera, pa uglavnom neke stvari slučajno isprobaju kada se malo više zanesu u vrelini momenta.

U realnim oklonosima i sa nasumičnim ljudima nije baš preporučljivo - u većini slučajeva će pobeći glavom bez obzira.
Sa partnerom je malo drugačija situacija, po meni ako me nešto loži/radi što je vezano za seks uglavnom ću to pomenuti i o tome pričati sa partnerkom pre no što se sam odnos nešto dublje razvije. Jer ono potencijalna je situacija da mi samo klasičan seks neće biti dovoljan u nekom momentu i tu onda može doći do problematike za sam odnos tj. uglavnom do razlaza.
Pored toga kroz priču koju sam imao sa ljudima, provalio sam da dosta ljudi krije svoje seksualne želje čak i od partnera, pa uglavnom neke stvari slučajno isprobaju kada se malo više zanesu u vrelini momenta.

Kada pričaš sa nekim o svojim seksualnim željama i to u startu, ubio si spontanost..
Možda si u životu mnogo lepih šansi propustio zbog toga...
Verovatno si pričom uštedeo na vremenu ali...

Kada pričaš sa nekim o svojim seksualnim željama i to u startu, ubio si spontanost..
Kako kod koga, ako pričamo o željama i nalozimo se u tim pričama gradimo isčekivanje za to i to kao sam proces ume da bude prilično napaljujuće.
Možda si u životu mnogo lepih šansi izgubio zbog toga...
Verovatno si pričom uštedeo na vremenu ali...
Ubio sam verovatno 80% potencijalnih odnosa u startu samo zbog priče, međutim po meni to se isplatilo jer je onih ostalih 20% uglavnom bilo i više no vrhunski, a neki od njih su u statusu da potencijalno mogu da se nastave u nekom momentu jer smo se prilično harmonično povezali.

Ja sam očito drugi tip..mene priča ne može da naloži..
U toku priče bilo koje vrste ja razvijam filmove, vizualizujem i onda se svaka priča pogotovo o tim stvarima pretvori u frik šou..:lol:
Kod mene je slučaj da negde u startu, kada se upoznamo malo bolje i kada već može da dođe do nekih aktivnosti pitam partnerku:
Da li postoji nešto što te baš loži i što bi želela da probaš?
Ako postoji možeš da mi kažeš ili pošalješ video.

A mene sad zanima kakve si odgovore najčešće dobijao?
Ako dobijem odgovor uglavnom to u početku bude nešto što više vuče na grublji seks:
Da bude vezana za krevet i "iskorišćena"
Da bude verbalno vređa i zvana svakakvim nazivima (što baš i nije moj kink ali ...)
Fizičko kažnjavanje u vidu pljeskanja po dupetu, možda kaišom, šamaranje...
Da bude prisiljena na X, Y, Z iako vrišti NE, stani i sl. a da ja samo nastavljam dalje

Ovo su neke prve stvari koje uglavnom čujem, sada ako iskustvo posle toga bude pozitivno uglavnom se devojke otvore i po pitanju još nekih njihovih "specifičnijih želja".
Tu sam tek imao bizarnih situacija, mada sve u svemu bilo nam je i više no zanimljivo.

Back