Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.360
Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fetiši poput pišanja, bdsm-a i ostalih nastranosti.Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
to je više razočaravajuće nego gadnoKad nece da guta fuj
Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
Ja u sexu nemam ocekivanja i razocarenja,nego podrazumevanjato je više razočaravajuće nego gadno
Može i s ovogMoram napraviti klon nalog pa ću dostaviti spisak
Ništa...Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
Tvoja je dužnost da joj staviš do znanja da se gutanje podrazumevaJa u sexu nemam ocekivanja i razocarenja,nego podrazumevanja
Ma nemoj,jel svako treba spisak da nosi sa sobom,ako je vama degutantno gutanje i meni je stavljanje sminke i parfemaTvoja je dužnost da joj staviš do znanja da se gutanje podrazumeva
Voliš da pridodno mirišuMa nemoj,jel svako treba spisak da nosi sa sobom,ako je vama degutantno gutanje i meni je stavljanje sminke i parfema
Ma nemoj,jel svako treba spisak da nosi sa sobom,ako je vama degutantno gutanje i meni je stavljanje sminke i parfema
jednom je bila jedna tema koja je odnela pobedu što se gađenja tiče...
mislim da se zvala Rimming