Gaćice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !

Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.

Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.

Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?

Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost 😀. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu. 🍀
mislim da si bez gacica i dlaka moj tip.... :D
pogotovo na putu,u gradu,u autu.... restoranu .... :heart:

Prilozi

• abiiic.jpg
    abiiic.jpg
    75,9 KB · Pregleda: 12
Kad smo već kod ženskog donjeg veša, uvek sam više voleo kad devojka nosi bokserice ili šorc ili normalan donji veš nego one čipkaste erotske gaćice što svi reklamiraju, uvek me to odbijalo. Nekako je prenaglašeno, bolje svakodnevna atmosfera i odeća. Isto kao što mi je jače kad nose sportske patike umesto štikli. Zašto je tako, ne znam.

U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !

Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.

Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.

Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?

Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost 😀. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu. 🍀
E ovog leta sam bila biz gsćica više nego ikada. Ove paklene vrućine...
Znači izbegavala sam brus i gaćice na maksimalno. Obučem 'aljinče i furam.

Nisam se izjasnila da sam u toj ekipi :mrgreen:
A ti...sta nosis/ ne nosis leti,u kom si timu?:zkez:
aha dobro, sta znam, ovog leta je u trendu...pršte bradavice na sve strane a muškarci gledaju zamisli, kakve svinje! :lol:

U stanu sam uglavnom samo u gacama, navucem majicu ili kosulju kad imam biznis video poziv (dok sam i dalje u gacama :mrgreen:)

Napolju oblacenje letnja klasika, i budu mi mokra ledja relativno brzo u ovom paklu :udriglavu:

aha dobro, sta znam, ovog leta je u trendu...pršte bradavice na sve strane a muškarci gledaju zamisli, kakve svinje! :lol:
Pa skroz legitimno...kad se nesto prezentuje,onda i pogledas ofc :zkez:
U stanu sam uglavnom samo u gacama, navucem majicu ili kosulju kad imam biznis video poziv (dok sam i dalje u gacama :mrgreen:)

Napolju oblacenje letnja klasika, i budu mi mokra ledja relativno brzo u ovom paklu :udriglavu:
Ma svoja kucica svoja slobodica:D:mrgreen:

Ja imam fetis bade mantil kad radim:D
Uhhh ali sve,sto tanje za ovu vrelinu

Back