spavach
Poznat
- Poruka
- 9.325
ne mislim ja cim zensko nema gacice eno je trazi partnera..vise ono estetika..Nije bio minic kod mene!
To sto kazes je druga stvar...trazenje partnera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mislim ja cim zensko nema gacice eno je trazi partnera..vise ono estetika..Nije bio minic kod mene!
To sto kazes je druga stvar...trazenje partnera
Зато. не видимо трагове оног што сте помињале...изгледа сува ко барут и кад није.Brzo se suše![]()
mislim da si bez gacica i dlaka moj tip....U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Koliko muškaraca na ovom svetu želi da bude sedište ženskog bicikla?
E ovog leta sam bila biz gsćica više nego ikada. Ove paklene vrućine...U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
AhahahMa da, kud bez gaćica? To čim zinem da me ubije promaja?
A ti si u ovoj ekipi sto naveliko pokazuje bradavice bez brusa heheE ovog leta sam bila biz gsćica više nego ikada. Ove paklene vrućine...
Znači izbegavala sam brus i gaćice na maksimalno. Obučem 'aljinče i furam.
aha dobro, sta znam, ovog leta je u trendu...pršte bradavice na sve strane a muškarci gledaju zamisli, kakve svinje!Nisam se izjasnila da sam u toj ekipi
A ti...sta nosis/ ne nosis leti,u kom si timu?![]()
isto ali bez brusa jesamJa licno ne bih bila komotna bez gacica![]()
Pa skroz legitimno...kad se nesto prezentuje,onda i pogledas ofcaha dobro, sta znam, ovog leta je u trendu...pršte bradavice na sve strane a muškarci gledaju zamisli, kakve svinje!![]()
Ma svoja kucica svoja slobodicaU stanu sam uglavnom samo u gacama, navucem majicu ili kosulju kad imam biznis video poziv (dok sam i dalje u gacama)
Napolju oblacenje letnja klasika, i budu mi mokra ledja relativno brzo u ovom paklu![]()
I ja jesam ali da mi nista ne strciisto ali bez brusa jesam![]()
aha,obuci belu majicuI ja jesam ali da mi nista ne strci...u javnosti mislim
Nemoj da te cuje drustvo za zastitu zena!Pa skroz legitimno...kad se nesto prezentuje,onda i pogledas ofc![]()
Ma svoja kucica svoja slobodica![]()
da ti ne bude pretankoJa imam fetis bade mantil kad radim
Uhhh ali sve,sto tanje za ovu vrelinu