Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.160
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila nedavno tema na tviteru da li menjate gaće kad imate menstruaciju (jer se ulošci menjaju više puta dnevno)
Ekoloski unfreundlich to sa dvoje gacaSvaki dan nove gace,liti po 2 puta zavisi od vrucine....
Bila je i da li perete krpe i gace zajednoKatastrofa
Bila je i da li perete krpe i gace zajedno
Taman posla.........pa da nam upropastis temu.Imaš i one gaće laserski sečene što se ne ocrtavaju pa nabsvi. Mogu i ja da ti kupim ako treba 10 pari 400 din![]()
uz najmanje 4 tusiranja dnevno. Spavanje, obavezno bez gace.Svaki dan nove gace,liti po 2 puta zavisi od vrucine....
Zamisli ne podvijes suknju dobro ispod prije nego sjednes negdje i dobro se oznojis. I poslije neko treba tu da sjedneU moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
najmanje dvaput dnevno...........ako je vrucina.
chekam temu da li treba promeniti suprugu
Milune nemoj zezatinajmanje dvaput dnevno...........ako je vrucina.
U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Koristim svaku priliku da ne nosim gaćice![]()
U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
![]()
InjaooooKoristim svaku priliku da ne nosim gaćice![]()
Na forum se i odnosio moj postInjaoooo
ovaj forum je nekad bass simpaticcan
![]()
Na forum se i odnosio moj post![]()