No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
to ti mislisI ja jesam ali da mi nista ne strci...u javnosti mislim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti mislisI ja jesam ali da mi nista ne strci...u javnosti mislim
Ahahah...vidi pesma o gacicamaaa
pa i ne bas,upecala mladjeg cini mi se deceniju pa se razvelaAhahah...vidi pesma o gacicamaaa
Ovoj iz pesme bi svakako jednostavniji zivot bio da ne nosi gacice
A nije do boje,nego do reljefaaha,obuci belu majicu![]()
ja sam skoro ravna ali kad se najezissA nije do boje,nego do reljefa![]()
Da, ti si bas ravnaA nije do boje,nego do reljefa![]()
Jel bila njena slika negde?Da, ti si bas ravna
Ne znam, nista nisam vid'o nista nisam cuoJel bila njena slika negde?
Ja sam uhvatila samo da je zaboravila gacice u tudjoj gajbi i nesto je bilo o belim zubima,i crnoj dusi fazon,znaci tip ide redovno kod zubara,ali neuropsihijatra zaobilazi i nesto je bilo o mirisama.E sad izgleda da je vise njih njusilo te gacice a mozda i ta druga zenapa i ne bas,upecala mladjeg cini mi se deceniju pa se razvela![]()
Neka drustva "ovde' kao da imaju autoimunu bolest...pa krenu same sebe da napadajuNemoj da te cuje drustvo za zastitu zena!
da ti ne bude pretanko![]()
Uzela je dva broja manje gacice nego sto treba
Ti si iskusni trener...m?Uhvatila se za pogrešnu spravu. Samo kažem.
Uzela je dva broja manje gacice nego sto treba![]()
Zna se zasto fitnes treneri rade taj posao, a nije zbog zaradeTi si iskusni trener...m?![]()
Ajd, kolega po suptilnostiAjd pa tako društvo. Odo sa da se skinem go pa u frižider. Da ne uznojim gaće. Vidimo se.![]()
Fitnes je za mene precenjen...malo skakutanja i puno znojenjaPa suptilno
Zna se zasto fitnes treneri rade taj posao, a nije zbog zarade![]()
Mnoge stvari su u zivotu precenjene. A cime se ti bavis? Osim pijuckajnja limunade bez fitnesa hahahFitnes je za mene precenjen...malo skakutanja i puno znojenja
Da,da,ti fitnes treneri su pozrtvovani ljudi![]()
Meščini da ima neku upalu
Ja se bavim oblacenjem a ne svlacenjemMnoge stvari su u zivotu precenjene. A cime se ti bavis? Osim pijuckajnja limunade bez fitnesa hahah
mescini da nema ni brus, sad primetih...nije bio fokus na brusMeščini da ima neku upalu
Nema sirotamescini da nema ni brus, sad primetih...nije bio fokus na brus![]()
![]()
Ne bih bas o svom zanimanju u javnosti, bode očiJa se bavim oblacenjem a ne svlacenjem![]()
Ako me pitas za posao...svet mode .
A ti?...sem sto ultra zdravo zivis![]()