No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Dostigla ozbiljan nivo suptilnostiNema sirota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dostigla ozbiljan nivo suptilnostiNema sirota
Ma i gacice ...vidis da su joj male...ko zna od kad su joj sirotojNema sirota
Nosi ih još od petog osnovne, dajte da organizujemo GoFundMe da skupimo za gaćki?Ma i gacice ...vidis da su joj male...ko zna od kad su joj sirotoj![]()
Aha...to.Nije precenjeno,vec cak podcenjeno recimo autenticnost,razlicitost,poriv da se ne bude u krdu,samosvest.Iz toga kao platforme,sve je dobro graditi sa sobom...sa drugima.Ne bih bas o svom zanimanju u javnosti, bode očiNego me zanimalo sta tebi nije precenjeno...znaci moda!
![]()
Uff, koliko ovaj odgovor rezonujeAha...to.Nije precenjeno,vec cak podcenjeno recimo autenticnost,razlicitost,poriv da se ne bude u krdu,samosvest.Iz toga kao platforme,sve je dobro graditi sa sobom...sa drugima.
Za tebe?
Nosi ih još od petog osnovne, dajte da organizujemo GoFundMe da skupimo za gaćki?
Kako ce posle da bude suptilna?Nosi ih još od petog osnovne, dajte da organizujemo GoFundMe da skupimo za gaćki?
Pa ja vidjam bradavice ovako na izvolte na dnevnom nivou. Sta li misle muževi...
To nudiš egzorcizam nipple-tetama? Da istjeraš zlo a ućeraš dobro?
Pa nije forum nikakav izuzetak...realnost je takva.I sama cesto osetim to na svojoj kozi...ali prolazim samo neupijajuci i bez reakcije.Uff, koliko ovaj odgovor rezonuje
Mrzim mentalitet stada...ali autenticne ljude uglavnom najpre hejtuju. Pa to se vidi cak i na ovom forumu![]()
daaa,retkos u danasnje vremePotcenjeni su pravicni, direktni ljudi koji se ne ulizuju svakome, na primer
To nudiš egzorcizam nipple-tetama? Da istjeraš zlo a ućeraš dobro?![]()
HahaahaTo nudiš egzorcizam nipple-tetama? Da istjeraš zlo a ućeraš dobro?![]()
Mislim da i tete koje ne pokazuju nipples u javnosti vole da im se dobro ućeraTo nudiš egzorcizam nipple-tetama? Da istjeraš zlo a ućeraš dobro?![]()
Ko ne voli?Mislim da i tete koje ne pokazuju nipples u javnosti vole da im se dobro ućera![]()
Ja. Nisam gejKo ne voli?
Samo vas dve mene zezajte
A nisi ni tetaJa. Nisam gej![]()
Ne bih rekao da jesam, uostalom kacio sam se na fotkamaA nisi ni tetaNisi? Rekoh tabu da nam metne neko obilježje kojeg smo pola jer me Krmenadlica totalno uhvatila nespremnu.
Jes mu našla kitu...cvecaJel? Kita cvijeća, kakva divota![]()
Joj istina, sad sam se sjetila. Zgodan mladić koji izgleda mlađe nego što jeste, valjaće ti to kad budeš 40+Ne bih rekao da jesam, uostalom kacio sam se na fotkama![]()
Vidiš da jesam, izvlačim ko Hudini. Abrakadabra!Jes mu našla kitu...cveca![]()