Gaćice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vise nego sto verovatno mislis :mrgreen: ...

:zkez: :D
:eek::eek::eek:
:prpa:
Awkward The Simpsons GIF

U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !

Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.

Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.

Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?

Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost 😀. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu. 🍀
Без гаћица може само ако се иде у неку штету, иначе је неудобно без доњег веша.....

Ja licno ne bih bila komotna bez gacica😁
I ja se ranije nisam osećala komotno bez gaćica. Čak nisam mogla da zaspim bez njih.
Ali nekoliko godina u nazad malo po malo i oslobodih se i gaćica.
Ahahah:rotf:
Jel to znaci da je sumnjivo kad cutis ...zbog promaje ?:zper:
Ali ono,meni je trip da ne smem bilo gde da sednem...jos po vrucini...ja idem obrnutom psihologijom:D
Pa i meni je frka kad treba da se sedne. Ako postoji opcija da ću sesti stavim tangice u torbicu. Pa po principu ako zatreba ;)
A ti si u ovoj ekipi sto naveliko pokazuje bradavice bez brusa hehe
E vodila sam računa do ovog leta. Znači baš nisam išla bez brusa. Samo do piljare na ćošku i da bacim đubre. Eventualno neka kratka setnja u kraju. Sve ostalo brus obavezno.
Ali ovog leta ne mogu da podnesem vrućinu. Sve mi smeta.
Znači samo navučem 'aljinče i furam.

Interesantnije mi je bez "godinica",narocito javno :zkez:
I ja se ranije nisam osećala komotno bez gaćica. Čak nisam mogla da zaspim bez njih.
Ali nekoliko godina u nazad malo po malo i oslobodih se i gaćica.

Pa i meni je frka kad treba da se sedne. Ako postoji opcija da ću sesti stavim tangice u torbicu. Pa po principu ako zatreba ;)

E vodila sam računa do ovog leta. Znači baš nisam išla bez brusa. Samo do piljare na ćošku i da bacim đubre. Eventualno neka kratka setnja u kraju. Sve ostalo brus obavezno.
Ali ovog leta ne mogu da podnesem vrućinu. Sve mi smeta.
Znači samo navučem 'aljinče i furam.
bez gacice i bez zbunja tesko, zbog znojenje
kako se snalazite tada
ajde cure da vas cujem sad , hm :aha:

Back