No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Vec sam 37+Joj istina, sad sam se sjetila. Zgodan mladić koji izgleda mlađe nego što jeste, valjaće ti to kad budeš 40+

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec sam 37+Joj istina, sad sam se sjetila. Zgodan mladić koji izgleda mlađe nego što jeste, valjaće ti to kad budeš 40+
Dobro se očuvala limarija, svaka častVec sam 37+![]()
hokus pokusVidiš da jesam, izvlačim ko Hudini. Abrakadabra!![]()
Placam najskuplje odrzavanjeDobro se očuvala limarija, svaka čast![]()
Nisam joj ulazio na profil, vidim taj gif i ovako. Simpaticna kita cveca.Sad moram i ja da idem da vidim njen profil
Ja profile nikad ne gledam..ni moj ne znam kakav je![]()
Vise nego sto verovatno mislisNisam joj ulazio na profil, vidim taj gif i ovako. Simpaticna kita cveca.
Ti si mlada kontam, koliko ti je ljeta ako smem da pitam? Ljubi čika![]()
Ne razumem se u cvecareMisliš na iskustvo ili "iskustvo"?![]()
Welcome to the babyface crewVise nego sto verovatno mislis...
![]()
![]()
Zar si ovoliko opasna?Vise nego sto verovatno mislis...
![]()
![]()
Без гаћица може само ако се иде у неку штету, иначе је неудобно без доњег веша.....U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Tnx...Welcome to the babyface crew![]()
Pa...mala maca...ali kako za kogaZar si ovoliko opasna?
Tnx...![]()
A godinice?Pa...mala maca...ali kako za koga![]()
A godinice?![]()
I ja se ranije nisam osećala komotno bez gaćica. Čak nisam mogla da zaspim bez njih.Ja licno ne bih bila komotna bez gacica![]()
Pa i meni je frka kad treba da se sedne. Ako postoji opcija da ću sesti stavim tangice u torbicu. Pa po principu ako zatrebaAhahah
Jel to znaci da je sumnjivo kad cutis ...zbog promaje ?
Ali ono,meni je trip da ne smem bilo gde da sednem...jos po vrucini...ja idem obrnutom psihologijom![]()
E vodila sam računa do ovog leta. Znači baš nisam išla bez brusa. Samo do piljare na ćošku i da bacim đubre. Eventualno neka kratka setnja u kraju. Sve ostalo brus obavezno.A ti si u ovoj ekipi sto naveliko pokazuje bradavice bez brusa hehe
Interesantnije mi je bez "godinica",narocito javno![]()
bez gacice i bez zbunja tesko, zbog znojenjeI ja se ranije nisam osećala komotno bez gaćica. Čak nisam mogla da zaspim bez njih.
Ali nekoliko godina u nazad malo po malo i oslobodih se i gaćica.
Pa i meni je frka kad treba da se sedne. Ako postoji opcija da ću sesti stavim tangice u torbicu. Pa po principu ako zatreba
E vodila sam računa do ovog leta. Znači baš nisam išla bez brusa. Samo do piljare na ćošku i da bacim đubre. Eventualno neka kratka setnja u kraju. Sve ostalo brus obavezno.
Ali ovog leta ne mogu da podnesem vrućinu. Sve mi smeta.
Znači samo navučem 'aljinče i furam.
@milicica&decko
jesi probala picin ventilator?
https://pepco.hr/wp-content/uploads/2024/04/606026_a-scaled.jpg
Sapni ako neces javnoInteresantnije mi je bez "godinica",narocito javno![]()
Maaa, ziiivele vruciiine...
Zivele vrucine i da potraju sto duze... I neka bude jos toplije!
U zivotu nisam video vise polugolih riba, nego sad. Sise samo lete, tamo-vamo...