- Poruka
- 5.394
To sto ti se micika znoji znaci da je nervozna.Slazem se
Ja sam pre nek dan bez gaca po kuci
I znoji se micika
I jos razmisljam koja ne fora i zasto mi to smeta
Kad eto, u pravu si
Pamucne gacice verovatno to pokupe lepo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto ti se micika znoji znaci da je nervozna.Slazem se
Ja sam pre nek dan bez gaca po kuci
I znoji se micika
I jos razmisljam koja ne fora i zasto mi to smeta
Kad eto, u pravu si
Pamucne gacice verovatno to pokupe lepo
Zanimljivo..U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Ma, to je bilo letosZanimljivo..
Sad je boje, kada se gaćice ne ocrtavaju?
Ne ocrtava se ništa drugo?
Evo, sav sam ustreptao da saznam odgovor...
Odgovor...
Ništa bez slike?
Da svi vidimo, pa ćemo suditi da li je bolje?
Ма хајде не ради ни нама свима клима нити је сервисирамо чему гаће служе сем као знак стоп. Ако нема знака стоп знамо да се улази у двосмерну улицу ипак мало лакше и пожељно би било да пробамо.Ma, to je bilo letos
Sad je priča bezveze
Bila strasna vrucina ono 40
hahahahha naravnojeste li ikad u pubertetskom razdoblju kod najboljeg prijatelja otišli u toalet sa časnom namjerom da samo obavite nuždu
a sasvim slučajno završili sa gatjicama prijateljeve mame u rukama?
https://www.imdb.com/title/tt12384702/
Teško je ovu situaciju dočarati bez slike uzane pripite suknje sa razrezom na tebiU moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
@Paula je rekla da se znojila a ne ovlažila