Gaćice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !

Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.

Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.

Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?

Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost 😀. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu. 🍀
Zanimljivo..
Sad je boje, kada se gaćice ne ocrtavaju?
Ne ocrtava se ništa drugo?
Evo, sav sam ustreptao da saznam odgovor...
Odgovor...
Ništa bez slike?
Da svi vidimo, pa ćemo suditi da li je bolje?

Ma, to je bilo letos
Sad je priča bezveze
Bila strasna vrucina ono 40
Ма хајде не ради ни нама свима клима нити је сервисирамо чему гаће служе сем као знак стоп. Ако нема знака стоп знамо да се улази у двосмерну улицу ипак мало лакше и пожељно би било да пробамо.👍😂

U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !

Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.

Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.

Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?

Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost 😀. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu. 🍀
Teško je ovu situaciju dočarati bez slike uzane pripite suknje sa razrezom na tebi

@Paula je rekla da se znojila a ne ovlažila

Ma da jbt pisala sam temu u busu kad sam išla negde po 40 stepeni... da se malo zezamo

A zgodno mi došlo, zaista su pamučne gaćice spas i ne valja ići bez

Sad ko je šta želeo da piše pisao je haha, ali je u to vreme išla jedna tema kako su intimne dlake važne jer skupljaju kao znoj, pa sam skrenula pažnju da postoje i gaćice ;)

Back