Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Parni valjak :hahaha::hahaha::hahaha:

bice vama kad pocnu da pucaju petarde po sred Beograda

Dobra stvar je sto ce bar makedoci Iliev i Lazevski da igraju u LS

Šta opet provociraš Makedonac ?:roll: I pre ulaska Partizana u LŠ si zaje*avao i sada opet. Krivo ti je što je Partizan u LŠ? kao što je krivo Zvezdi,Anderlehtu,Jestroviću... U inat Anderlehtu,Belgiji,Zvezdi,Delijama,Jestroviću,sudijama,UEFI,Platiniju - U INAT SVIMA - PARTIZAN U LIGI ŠAMPIONA ! :D:per:

Pa realno te pitam..kad je Rabotnički ( sory ako ne valja ime ) izgubio od Liverpula , mi nismo (barem ja) dolazili na temu i smejali se i slično...a ono što sam napisao U INAT SVIMA to se sada sve češće govori kod navijača Partizana :D

Pa realno te pitam..kad je Rabotnički ( sory ako ne valja ime ) izgubio od Liverpula , mi nismo (barem ja) dolazili na temu i smejali se i slično...a ono što sam napisao U INAT SVIMA to se sada sve češće govori kod navijača Partizana :D

pa ja ti to i kazem, pogledaj realno a ne navijacki, i ja sam rekao da cemo da pobedimo Liverpool pa smo videli sat je bilo. Da sacekamo sutrasnji zreb, uspeh je i plasirati se u grupu, ali mislim da jedino mozete da se borite za to trece mesto koje vodi u Liga Evrope.

pa ja ti to i kazem, pogledaj realno a ne navijacki, i ja sam rekao da cemo da pobedimo Liverpool pa smo videli sat je bilo. Da sacekamo sutrasnji zreb, uspeh je i plasirati se u grupu, ali mislim da jedino mozete da se borite za to trece mesto koje vodi u Liga Evrope.

A šta misliš da ja mislim da možemo biti drugi ?:lol: Nema šanse,uz povoljan žreb mogli bi biti treći ali svako ko je realan iako je navijač partizana zna da ne možemo do drugog kruga...

Treba verovati, nadati se, ali sada treba podvuci crtu, i javno reci sta je uspeh.

Za Partizan koji je 100 i neki klub na svetu, je uspeh da se plasira.

Za reprezentaciju koja je 13. na svetu, definitivno je neuspeh da bude poslednja u grupi.

Kada kazem "nadati se", mislim igrati svaku sledecu utakmicu kao da je finale. Prosle godine u grupi sa Barsom i Interom su bili, ako se dobro secam, Dinamo iz Kijeva i Rubin iz Kazanja. Do poslednjeg kola su svi imali sanse za prolaz. Dakle, jeste nerealno, ali ne i nemoguce.

Fudbaleri Crvene Zvezde sastaju se sa timom Jagodine na Marakani u nedelju u 19h.
Šta mislite kakav će biti rezultat?

Prodajemo karte za utakmicu ispod cene. Cena u regularnoj prodaji je 400 dinara za Istok.
Link: http://www.crvenazvezdafk.com/karte-za-jagodinu-od-subote-3784-c1-content.htm

Prodajem karte za SAMO 300 dinara! Ako uzimate 10 i više karata, cena je samo 200 dinara po karti!

Javite mi se na PP
АЕ БАНУЈ СЕ САМ.
Ко још купује карте.... :roll:
Исток је бесплатан...

Back