Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Igram fudbal veoma dugo i nikada nisam imao straha od utakmice bio sam jedan od najboljih u svom timu protivnici su me se plasili,ali odkako sam presao u slabiji tim sve mi je gore i gore.Igram na poziciji krila i moja duznost je da probijam u prethodnom timu sam to odlicno radio.Znam da driblam kada idemo sa drustvom na fudbal predriblam ih bez poteskoce ali kada dodje utakmica ne mogu da se koncentrisem imam strah od trenera...Da li je neko imao slican problem i kako ga prevazici.Neki ce reci samo da ne obracam paznju na trenera,pokusao sam ali mi bas i ne uspeva kad god krenem u dribling pomislim sta ce mi reci ako pogresim i protivnik mi oduzme loptu. :( :confused:

A zanimljivo je da imaš problem zbog driblinga, a ne i zbog drugih stvari. Možda trener ne voli mnogo da se dribla. Možda mu se ne dopadaju igrači koji dugo drže loptu. Ja mu to ne bih zamerio. Probaj da se uklopiš. A probaJ i da razgovaraš sa trenerom. Pitaj ga kako on vidi ono što bi ti trebalo da igraš.

Kad krene tekma nemoj odma u dribling. Vrati se po loptu, odigraj 2, 3 sigurna pasa i u prvom duelu uleti suparniku maksimalno da izneseš loptu i njega. Kad tako stekneš samopouzdanju, proći će i dribling (yebi ga ako znaš;))

Back