Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Traze se volonteri koji bi povremeno ubacivao vijesti na sportski sajt www.sportskiportal.com
Ako ima zainteresovanih,nije tesko nek se jave na pm da objasnim...

Mislim da je ovo trenutno jedini crnogorski portal,koji obuhvata vijesti iz svih sportova,pa mi treba mala pomoc kako bi poboljsali kvalitet.

Takodje dolaze u obzir svi koji rade sa photoshopom,izradom dizajna itd...

Igram fudbal veoma dugo i nikada nisam imao straha od utakmice bio sam jedan od najboljih u svom timu protivnici su me se plasili,ali odkako sam presao u slabiji tim sve mi je gore i gore.Igram na poziciji krila i moja duznost je da probijam u prethodnom timu sam to odlicno radio.Znam da driblam kada idemo sa drustvom na fudbal predriblam ih bez poteskoce ali kada dodje utakmica ne mogu da se koncentrisem imam strah od trenera...Da li je neko imao slican problem i kako ga prevazici.Neki ce reci samo da ne obracam paznju na trenera,pokusao sam ali mi bas i ne uspeva kad god krenem u dribling pomislim sta ce mi reci ako pogresim i protivnik mi oduzme loptu. :( :confused:

Poseti psihologa, popricaj sa njim, pomocice ti.

Gledao sam utakmicu, odigrao je za 10. Medjutim, ipak nije to onaj stari Ronaldinjo. Poceo je mnogo vise da asistira iz daljine (odlicno mu ide, jer ima super dodavanje), ali nema vise onih prodora kao kada je u Madridu dao gol pored Ramosa i Salgada, kada mu je ceo stadion aplaudirao. Nije vise toliko hitar s loptom, pa zato mnogo vise dodaje.

Ja nemam problem sa pasom to i radim tokom svake utakmice tako i prolazim jednostavno vise ne smem da udjem u dribling plasim se reakcije trenera,plasim se da pogresim u tom driblingu i da primimo gol a kad god krenem u dribling trener se dere sa klupe nemoj da driblas igraj dugu loptu sto dodatno pogorsava ionako lose samopouzdanje...Uskoro ce nova sezona pa bih vas zamolio da mi jos malo objasnite sta da radim kako da steknem samopouzdanje??? :(

Ja nemam problem sa pasom to i radim tokom svake utakmice tako i prolazim jednostavno vise ne smem da udjem u dribling plasim se reakcije trenera,plasim se da pogresim u tom driblingu i da primimo gol a kad god krenem u dribling trener se dere sa klupe nemoj da driblas igraj dugu loptu sto dodatno pogorsava ionako lose samopouzdanje...Uskoro ce nova sezona pa bih vas zamolio da mi jos malo objasnite sta da radim kako da steknem samopouzdanje??? :(

Ko ga hebe predriblaj ga ako volis to da radis ;)

Nisam psiholog, tako da nemoj da pomislis da ti govorim da ga posetis zbog toga. Jednostavno, treba ti strucno lice da ti skine taj strah, a ne mi ovde sa foruma. Nije to nista strasno, a osecaces se mnogo bolje. Ne znaci da si poludeo ako ides kod psihologa.

pricaj sa njim zasto ti nedeozvoljava da driblas? verovatno je neki kreten koji misli da je murinjo i hoce da igra svoj stil dugih pasova pa mu se ti neuklapas u mozaik ekipe.....
zar se bojis pricati sa njim? pa najgore sto ti se mzoe desiti da promenis klub!

a on je glup ako neshvata da se tim i formacija pravi na osnovu igrackog fonda i karakteristika igraca a ne zato sto on tako voli......

p.s. nisi nam rekao kako tvoji saigraci dozivljavaju tvoje driblinge? da li imaju slican problem sa trenerom kao ti?

Nemam problema sa saigracima oni me podrzavaju i stariji i navijaci koji stoje sa strane terena kada odradim neki dribing skandiraju dok se trener dere sto nisam odigrao dugu loptu,jednostavno me on ne voli u proslom klubu sam dao 32 gola od toga sam 17 dao iz slobodnjaka a ostalo sam dao ili kroz dribling ili glavom,trener to zna gledao je dosta mojih utakmica trazio me na pocetku sezone,sada ima nekog svog mezimca koji je i kapiten a trci kao zena i on izvodi slobodnjake a ne moze da dobaci.

Ja sam pricao sa njim i on je rekao da me je doveo jer mu se svidelo kako igram ali da zeli da promeni moj stil jer se ne uklapam u ovu ekipu,takodje imam problema sa ocem koji misli da je do mene i ne zeli da mi da da predjem u drugi klub jer moram dugo da putujem za trening.

Sve rečeno u naslovu. HRT ne će prenositi utakmicu vaterpolskog (drugi najljepši šport ikad) EP sa Španjolskom već neatraktivnu s Latvijom u kvalifikacijama za EP. Plaćamo pretplatu da bi gledali besmislen, bezvezan, debilan, glup i dosadan šport nogomet (kopačkomet). Pokušao sam uvidjeti smisao istog gledajući SP, ne ide. Smisla nema.

Službeno objavljujem da nakon utakmice s Latvijom u kojoj ću navijati za što veću pobjedu Latvije prestajem pratiti nogomet i počinjem samo košarku, rukomet i vaterpolo, te samim time prestajem navijati za hrvatsku mušku nogometnu reprezentaciju.

Fudbal je najobičnija glupost.

Najviše me nerviraju naši mediji i Srbi uopšte što se toliko cimaju oko fudbalera, koji nikad ništa ne urade ni na jednom prvenstvu, umesto da se posvetimo vaterpolistima, teniserima i ostalima koji stvarno prave rezultate.

Dosadni ste više sa fudbalom.

Sve rečeno u naslovu. HRT ne će prenositi utakmicu vaterpolskog (drugi najljepši šport ikad) EP sa Španjolskom već neatraktivnu s Latvijom u kvalifikacijama za EP. Plaćamo pretplatu da bi gledali besmislen, bezvezan, debilan, glup i dosadan šport nogomet (kopačkomet). Pokušao sam uvidjeti smisao istog gledajući SP, ne ide. Smisla nema.

Službeno objavljujem da nakon utakmice s Latvijom u kojoj ću navijati za što veću pobjedu Latvije prestajem pratiti nogomet i počinjem samo košarku, rukomet i vaterpolo, te samim time prestajem navijati za hrvatsku mušku nogometnu reprezentaciju.

Јел'ти беше онај што се упустио у прогнозирање резултата мечева на СП у Ј. Америци. И све промашио.
Па окани се фудбала када ти не иде али га и не грди када је то спорт бр.1 у свету. Нико те неће грдити што тебе не интересује фудбал.

Moj posljednji komentar na podraspravniku koji nosi ime po najbezveznijoj i najdebilnijoj stvari na svijetu.

* besmislena sudačka nadoknada
* može se igrat 2 h bez pobjednika
* malo atraktivnih poteza; možeš premutit dva, tri igrača i poslije se spetljaš - u košarci možeš cijelo igralište pretrčat mućeći te na kraju poentirat
* ide vrijeme dok se vratar pres***** po terenu
* ovisi o vremenskim uvjetima
* uopće nije nogomet, već kopačkomet; ne igraš svojim pravim, prirodnim dijelom tijela - kvaliteta pucnja ovisi o kvaliteti obuće
* jedini šport u kojem toliko trčiš za loptom da bi je samo bezveze nabio ili dodao
* ogroman gol pa opet neki promašuju jedanaesterce
* ovisi o kvaliteti igrališta
* manje zaleđe nemoguće oučiti
* kad bi se držalo pravila, bilo bi dvadesetak jedanaesteraca po utakmici (namještanje na korner, slobodni pucanj)
...

Moj posljednji komentar na podraspravniku koji nosi ime po najbezveznijoj i najdebilnijoj stvari na svijetu.

* malo atraktivnih poteza; možeš premutit dva, tri igrača i poslije se spetljaš - u košarci možeš cijelo igralište pretrčat mućeći te na kraju poentirat
* uopće nije nogomet, već kopačkomet; ne igraš svojim pravim, prirodnim dijelom tijela - kvaliteta pucnja ovisi o kvaliteti obuće
* jedini šport u kojem toliko trčiš za loptom da bi je samo bezveze nabio ili dodao
* kad bi se držalo pravila, bilo bi dvadesetak jedanaesteraca po utakmici (namještanje na korner, slobodni pucanj)
...

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Objavi ovo u Hrvatskom tjedniku i dobices uzasni honorar.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

...

Ово је за Нобелову награду!

Back