Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nismo svi trubili kako treba da se igra sa jednim zadnjim veznim ?
Protiv slabijih i egal ekipa sredina Matic-Sergej-Tadic
Tadic nije upotrebljiv bocno , mozda da se proba sa Ljajicem ili cak Gacinovicem kao krilnim

Spisak koji vidim
Stojkovic,Dmitrovic,Rajkovic
Basta,Rukavina,Ivanovic,Nastasic,Tosic,Veljkovic, Kolarov,Obradovic
Matic, Milinkovic-Savic, Milivojevic,Maksimovic, Tadic,Ljajic, Zivkovic, Gacinovic,Kostic
Mitrovic,Prijovic,Jovic

Samo da ih zaobidju povrede
Ali da smo neuigrani i te kako jesmo i necemo biti ni na sampionatu :-D

Nista ovo ne valja....mislim da je svima jasno da na SP moramo da odigramo 200% bolje nego sto smo sinoc. Prijovic je bolji napadac od Mitrovica.
Mene ipak ohrabruje sto smo losi u ovim utakmica pred SP...kad god smo bili dobri posle smo na SP pukli ko zvecka
Idealan sastav po meni:

Stojkovic
Kolarov-Nastasic-Ivanovic-Basta/Rukavina
Matic
Ljajic-Sergej-Kostic
Prijovic

Poslednja izmena:
Jel to slucajno izostavljate Tadica iz ekipe o cemu se radi???
I de mi objasnite kako je to Mitrovic sinoc bio los?

Ovako bi moj spisak izgledo

Stojkovic, Rajkovic, Dmitrovic

Rukavina/Basta - Ivanovic/Milenkovic - Nastasic/Tosic - Kolarov

Matic/Milivojevic - Grujic/Lukic - Sergej/Ljajic -Tadic/Zivkovic Kostic/Radonjic

Mitrovic/Prijovic/Jovic

Nedostaje ti jedan igrač.
Haha hteo sam da napisem Tadica pored Sergeja al zaboravih. Formacija 4-1-4-1.
Nije los Mitar ali je Prijovic bolji, konkretniji, spretniji.

nOxFcDB.jpg

Poslednja izmena:
Ovo nam je uglavnom tim za Rusiju plus Sergej i to je to. Bolje i nemamo pa kako nam bude.

Da to sam i ja hteo da napisem

- - - - - - - - - -

Pa verovatno ce tako i igrati Matic i Sergej...

Ps Matic opet los danas...Ljajica je dobro imati u prvih 11 jer uvek imas opciju nekoga da ubacis umesto njega onda svaka izmena ima smisla svaka dobrodosla...
Steta sto je Kostic nije malo kreativniji igrac bas je onaj pravolinjski ali ta njegova brzina moze biti od velike koristi kad ovako pobegne...

Ma ne verujem .. Milinkovic Savic ce verovatno igrati umesto Ljajica

- - - - - - - - - -

Da probamo ovako:

Stojković
Kolarov - Ivanović - Nastasić - Basta
Matić - SMS
Kostić, Ljajić, Živković
Mitrović

Na papiru vrlo solidno, osim Francuza ne znam ko ima bolja zadnja dva vezna.

Ti bi ladno izbacio Tadica auuu

- - - - - - - - - -

To je onaj što će da dobije crveni.

Hahahahaha

Ono sto niko nije primetio je to da posle godina lutanja konacno imamo oformljen tim i za to treba najvise da zahvalimo Muslinu tacno se zna ko i sta treba da igra

Evo koga bih ja pozvao :

Stojkovic , Dmitrovic , Rajkovic

Rukavina , Basta , Ivanovic , Nastasic , Veljkovic , Tosic , Kolarov , Obradovic

Matic , Milivojevic , Grujic , Gacinovic , Sergej , Ljajic , Tadic , Kostic , Zivkovic

Mitrovic , Prijovic , Jovic

Sa ovom formacijom urnisaće nas svaka prosečna ekipa.

I ovako nam odbrana opasno škripi, a ti bi pravio još ofanzivniju formaciju
Radije bi igrao na gol vise nego na to da ga ne primim.....to sto ces u ekipi da imas 2-3 zadnja vezna ne znaci da ces bolje da stojis u defanzivi jer defanzivu igra ceo tim (vidi pod SCG - Argentina). Imas 4 igraca pozadi, Matic zna da igra defanzivu, Sergej zna...Kostic je isto dobar, poztvovan..dovoljno je to ako i sve ostalo funkcionise kako treba.

Ono sto niko nije primetio je to da posle godina lutanja konacno imamo oformljen tim i za to treba najvise da zahvalimo Muslinu tacno se zna ko i sta treba da igra

Evo koga bih ja pozvao :

Stojkovic , Dmitrovic , Rajkovic

Rukavina , Basta , Ivanovic , Nastasic , Veljkovic , Tosic , Kolarov , Obradovic

Matic , Milivojevic , Grujic , Gacinovic , Sergej , Ljajic , Tadic , Kostic , Zivkovic

Mitrovic , Prijovic , Jovic

Evo ti i ja se skroz slazemo oko spiska sa +- u odnosu Maksimovic-Grujic, ne znam sto ali Maksa mi je drazi...no dobro ionako nece videti od igre mnogo ko god od njih...
Nadam se da ce uvaziti i pozvati Jovica, red je da imamo 1 debitanta a i neozbuljno je sa 2 spica krenuti, sta ako se povredi 1 ili ako Mitar dobije crveniii....
U sustini ono sto bi ovom timu falilo je mozda jos 1 ppkretno krilo jer su Tadic, Ljajic i Gacinovic vise tehnicari nego trkaci, ali nema govora da Radonjic npr. danas ni blizu reprezentacije , ostali jos dalje od iste

Pumina "šokantna prevara" sa dresom Srbije

:lol:

13,97€ :mrgreen: ....zemlja trećeg sveta...verovatno u nekom magacinu preteklo.......ali nekom je provizija legla bez sumnje....
.
Meni je veci problem sto nam je dres kao da smo svajcarci ili albanci umesto da gornji deo bude crven, sorc plav, a stucne bele.....kvalitet dresa nije nikakav problem u odnosu na to sto ne drzimo do tradicije. Jos samo da himnu preimenujemo u "you never walk alone"........

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back