Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo bolje nego protiv arapa..valjda cak i Krstajic vidi da je Bane ( cak i na ovom nivou ) za Maksimovica Barezi licno...Sad da ne cepidlacimo...Nigerijci su solidna reprezentacija i ovo nije bilo lose jer mi nismo velesila da svakog lagano nabijamo. PS ovi crveni templates dersovi vise izgledaju ko za trening...sad mi izgleda ko da i Joma i Umbro a mogu da kazem i Naai i Jako imaju daleko bolje dizajnere :D

I pored pobede...opet neki bezveze utisak imam. Prvi gol pao bez igre,pola sata ih nije bilo nigde pre toga, bljesak Kostića i Mitrovića. Posle iskontrolisali i rutinirali.
Jedino raduje što nije bilo idiotskih ispadanja pozadi,mnogo čvršće su delovali.

Švajcarci ugaziše Panamu,Brazil tukao Nemce u gostima, Kostarika izgubila od Tunisa.

Pa verovatno ce tako i igrati Matic i Sergej...

Ps Matic opet los danas...Ljajica je dobro imati u prvih 11 jer uvek imas opciju nekoga da ubacis umesto njega onda svaka izmena ima smisla svaka dobrodosla...
Steta sto je Kostic nije malo kreativniji igrac bas je onaj pravolinjski ali ta njegova brzina moze biti od velike koristi kad ovako pobegne...

I pored pobede...opet neki bezveze utisak imam. Prvi gol pao bez igre,pola sata ih nije bilo nigde pre toga, bljesak Kostića i Mitrovića. Posle iskontrolisali i rutinirali.
Jedino raduje što nije bilo idiotskih ispadanja pozadi,mnogo čvršće su delovali.

Švajcarci ugaziše Panamu,Brazil tukao Nemce u gostima, Kostarika izgubila od Tunisa.

I meni se nije svidela nasa igra. Nekako ne igramo tecno. Sve nesto na silu u napadu pa sta bude. Odbrana dosta bolja kad ga nema onaj ludak Maksimovic ali opet ta nasa desna strana dosta busnija od leve gde je Kolarov iako je on dosta ofanzivniji. Bane je imao par losih intervencija ali je nekako uspevao da se ispravi. Trebalo bi to da se utegne da bi izgledalo bolje ali sve dok Krstajic trazi prvih 11 u minut do 12 tesko cemo zategnuti sve linije tima.

I meni se nije svidela nasa igra. Nekako ne igramo tecno. Sve nesto na silu u napadu pa sta bude. Odbrana dosta bolja kad ga nema onaj ludak Maksimovic ali opet ta nasa desna strana dosta busnija od leve gde je Kolarov iako je on dosta ofanzivniji. Bane je imao par losih intervencija ali je nekako uspevao da se ispravi. Trebalo bi to da se utegne da bi izgledalo bolje ali sve dok Krstajic trazi prvih 11 u minut do 12 tesko cemo zategnuti sve linije tima.

Za neku tecnu igru treba nam jos koji kvalitetniji igrac meni se svideo pristup...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back