Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.492
Znajuci nase izabrace Australiju, Arabiju i Iran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znajuci nase izabrace Australiju, Arabiju i Iran.
Da probamo ovako:
Stojković
Kolarov - Ivanović - Nastasić - Basta
Matić - SMS
Kostić, Ljajić, Živković
Mitrović
Na papiru vrlo solidno, osim Francuza ne znam ko ima bolja zadnja dva vezna.
Haha hteo sam da napisem Tadica pored Sergeja al zaboravih. Formacija 4-1-4-1.Nedostaje ti jedan igrač.
Ovo nam je uglavnom tim za Rusiju plus Sergej i to je to. Bolje i nemamo pa kako nam bude.
Pa verovatno ce tako i igrati Matic i Sergej...
Ps Matic opet los danas...Ljajica je dobro imati u prvih 11 jer uvek imas opciju nekoga da ubacis umesto njega onda svaka izmena ima smisla svaka dobrodosla...
Steta sto je Kostic nije malo kreativniji igrac bas je onaj pravolinjski ali ta njegova brzina moze biti od velike koristi kad ovako pobegne...
Da probamo ovako:
Stojković
Kolarov - Ivanović - Nastasić - Basta
Matić - SMS
Kostić, Ljajić, Živković
Mitrović
Na papiru vrlo solidno, osim Francuza ne znam ko ima bolja zadnja dva vezna.
To je onaj što će da dobije crveni.
Haha hteo sam da napisem Tadica pored Sergeja al zaboravih. Formacija 4-1-4-1.
Nije los Mitar ali je Prijovic bolji, konkretniji, spretniji.
![]()
Radije bi igrao na gol vise nego na to da ga ne primim.....to sto ces u ekipi da imas 2-3 zadnja vezna ne znaci da ces bolje da stojis u defanzivi jer defanzivu igra ceo tim (vidi pod SCG - Argentina). Imas 4 igraca pozadi, Matic zna da igra defanzivu, Sergej zna...Kostic je isto dobar, poztvovan..dovoljno je to ako i sve ostalo funkcionise kako treba.Sa ovom formacijom urnisaće nas svaka prosečna ekipa.
I ovako nam odbrana opasno škripi, a ti bi pravio još ofanzivniju formaciju

....zemlja trećeg sveta...verovatno u nekom magacinu preteklo.......ali nekom je provizija legla bez sumnje....Ono sto niko nije primetio je to da posle godina lutanja konacno imamo oformljen tim i za to treba najvise da zahvalimo Muslinu tacno se zna ko i sta treba da igra
Evo koga bih ja pozvao :
Stojkovic , Dmitrovic , Rajkovic
Rukavina , Basta , Ivanovic , Nastasic , Veljkovic , Tosic , Kolarov , Obradovic
Matic , Milivojevic , Grujic , Gacinovic , Sergej , Ljajic , Tadic , Kostic , Zivkovic
Mitrovic , Prijovic , Jovic
.Pumina "šokantna prevara" sa dresom Srbije
13,97€....zemlja trećeg sveta...verovatno u nekom magacinu preteklo.......ali nekom je provizija legla bez sumnje....